Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Stotinu godina dizajna Coca-Coline bočice

CC-Contour-Marilyn

„Možete sjediti u svojemu domu pred televizorom, vidjeti reklamu za Coca-Colu i znat ćete kako možete piti istu Coca-Colu koju ispija predsjednik SAD-a ili Liz Taylor. Coca-Cola je Coca-Cola i ne postoji ta količina novca koja će vam kupiti bolju Coca-Colu od one koju pije skitnica na uglu ili predsjednik i Liz Taylor. Sve su Coca-Cole iste i sve su Coca-Cole dobre. Liz Taylor to zna, predsjednik to zna, skitnica to zna – a to znate i vi.“

Nostalgično će putovanje u prošlost posjetitelji METRO-a doživjeti opuštajući se u ugodnome ambijentu sredine prošloga stoljeća uz Coca-Colino retro vozilo i domaćine čija će osobnost neodoljivo podsjećati na ikone toga idiličnog razdoblja.

Od petka 17. travnja posjetitelje veleprodajnoga centra METRO Cash & Carry u Jankomiru očekuje druženje s profesionalnim barmenom koji će, u povodu stote obljetnice dizajna Coca-Coline bočice, predstaviti načine savršenoga posluživanja i točenja Coca-Cole iz staklene bočice.

METRO i Coca-Cola podsjetit će okupljene kako je nastala slavna Coca-Colina bočica čiji je prepoznatljivi dizajn patentiran 1915. i koji je tijekom prošloga stoljeća zaslužio status ikone popularne kulture. Oble konture Coca-Coline bočice nadahnule su mnoge umjetnike poput Andyja Warhola koji je izjavio:


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.