Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Stotinu godina dizajna Coca-Coline bočice

CC-Contour-Marilyn

„Možete sjediti u svojemu domu pred televizorom, vidjeti reklamu za Coca-Colu i znat ćete kako možete piti istu Coca-Colu koju ispija predsjednik SAD-a ili Liz Taylor. Coca-Cola je Coca-Cola i ne postoji ta količina novca koja će vam kupiti bolju Coca-Colu od one koju pije skitnica na uglu ili predsjednik i Liz Taylor. Sve su Coca-Cole iste i sve su Coca-Cole dobre. Liz Taylor to zna, predsjednik to zna, skitnica to zna – a to znate i vi.“

Nostalgično će putovanje u prošlost posjetitelji METRO-a doživjeti opuštajući se u ugodnome ambijentu sredine prošloga stoljeća uz Coca-Colino retro vozilo i domaćine čija će osobnost neodoljivo podsjećati na ikone toga idiličnog razdoblja.

Od petka 17. travnja posjetitelje veleprodajnoga centra METRO Cash & Carry u Jankomiru očekuje druženje s profesionalnim barmenom koji će, u povodu stote obljetnice dizajna Coca-Coline bočice, predstaviti načine savršenoga posluživanja i točenja Coca-Cole iz staklene bočice.

METRO i Coca-Cola podsjetit će okupljene kako je nastala slavna Coca-Colina bočica čiji je prepoznatljivi dizajn patentiran 1915. i koji je tijekom prošloga stoljeća zaslužio status ikone popularne kulture. Oble konture Coca-Coline bočice nadahnule su mnoge umjetnike poput Andyja Warhola koji je izjavio:

Pročitajte još:

Lifestyle

O tome što predstavlja električno ljubičasta zvjezdica koja dominira novim logotipom te kako će se novi vizualni identitet odraziti na strategiju segmentacije tvrtke u...

Novosti

Red Dot nagrade za dizajn dijele se u tri discipline: dizajn proizvoda, dizajn brenda i komunikacija, te dizajn koncepata.

Novosti

Nagrada Zalando Visionary Award stvorena je s ciljem prepoznavanja kreatora budućnosti i omogućuje dizajnerima predstavljanje predanosti koje ulažu u kreativnost, inovacije i pozitivan društveni...

DOP

U ovogodišnjemu izdanju ekološkoga projekta Coca-Cole, Konzuma i Udruge gradova Od izvora do mora sudjelovat će čak 28 gradova.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.