Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Stožer za obranu poljoprivrede i NHS: Smanjite PDV na hranu na 5 posto!

“Da bismo mogli barem donekle kompenzirati ove udare s druge strane, poskupjele struje, plina, skupoga goriva, visokih rata, očito je da nešto treba učiniti u prostoru hrane”, poručio je Krešimir Sever, predsjednik NHS-a.

"Da bismo mogli barem donekle kompenzirati ove udare s druge strane, poskupjele struje, plina, skupoga goriva, visokih rata, očito je da nešto treba učiniti u prostoru hrane", poručio je Krešimir Sever, predsjednik NHS-a.

Stožer za obranu poljoprivrede i Nezavisni hrvatski sindikati zatražili su od Vlade da smanji PDV na hranu na 5%. Navode kako imamo veći PDV na hranu od zemalja europske regije, te da građani zbog toga plaćaju više. Austrijanci i Talijani plaćaju 10%, u Finskoj 17%, a u Belgiji 6%, javlja HRT.

“Za to nisu krivi poljoprivrednici. Za to nisu krivi ovi jadni ljudi koji to previše plaćaju. Za to je kriva Vlada, ova sada i ona prije”, smatra Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnh hrvatskih seljaka.

“Da bismo mogli barem donekle kompenzirati ove udare s druge strane, poskupjele struje, plina, skupoga goriva, visokih rata, očito je da nešto treba učiniti u prostoru hrane”, rekao je Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.