Studenti EFOS-a pobijedili na natjecanju “Ja mogu!”

Studenti EFOS-a pobijedili na natjecanju “Ja mogu!”

Natjecanje u poslovnim idejama je bilo osmišljeno kao događaj tijekom kojeg će studenti imati priliku predstaviti svoje poslovne ideje ispred posebno formiranog žirija kojeg su činili predstavnici ministarstava, bankarskih institucija, poslovnih anđela i ostalih investitora, piše Poduzetnistvo.org.

Ekonomski fakultet u Osijeku i ovaj put se može pohvaliti kako su 2 tima dospjela u finale natjecanja na državnoj razini i postignuli zavidan rezultat. Vicko Mustapić i Matea Zukolo prezentirali su svoju poslovnu ideju LiveParty app te su svojom kreativnom i zanimljivom prezentacijom pobudili zanimanje i smijeh cijele publike. Ivan Bosnić i Mirna Vlahović sa svojom svojom poslovnom idejom Fiškal j d.o.o. uz vrlo uvjerljivu prezentaciju i jako dobro razrađenim poslovnim konceptom osvojili 1. mjesto na natjecanju. Pobjednici Ivan i Mirna drugim studentima poručuju da nema recepta za uspijeh jedino im savjetuju da se trude, naporno rade, uče i razvijaju ideje u koje vjeruju baš kao i oni te da će uspijeh doći sam po sebi. Zasad im je prvo u planu dobro proslaviti pobjedu, a u bližoj budućnosti planiraju svoju poslovnu ideju i stvarno realizirati.

Na konferenciji je također sudjelovao apsolvent Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Kristijan Šimičić koji je bio pozvan da kao primjer dobre prakse, prezentira svoj put do otvaranja i razvoja vlastitog poduzeća Edukos. Visokoj pozicioniranosti timova i na ovom natjecanju Ekonomski fakultet u Osijeku opet dokazuje kako posjeduje vrhunske studente koji postižu zavidne rezultate.

Podijeli

Odgovori

Top