Studenti – prijave za TOP STIPENDIJE do 31. svibnja

Studenti – prijave za TOP STIPENDIJE do 31. svibnja

Studentima je na jučerašnjem predstavljanju prikazan i film “Top stipendija” koji prikazuje životne priče nekih od najuspješnijih dobitnika te stipendije, snimljen je povodom obilježavanja desete godišnjice te akcije, a njegovu produkciju su sufinancirali Vlada Republike Hrvatske te sveučilišta u Zagrebu, Osijeku i Zadru, priopćile su danas Apriori komunikacije.

Najbolje stipendije za najbolje studente

Top stipendiju za top studente prije deset godina utemeljio je tjednik Nacional, a financijski je podržavaju tvrtke: INA, Erste Card Club, Hrvatska poštanska banka, Vipnet i Janaf koje osiguravaju novac za 25 stipendija za najbolje studente svih hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola. Dodatne dvije stipendije za studente Sveučilišta u Zadru osiguravaju zadarske tvrtke Tankerska plovidba i Turisthotel pa ukupan ovogodišnji stipendijski fond iznosi milijun i 80 tisuća kuna. Dobitnici će biti nagrađeni s po 40.000 kuna, što je ujedno i najveći iznos stipendije u Republici Hrvatskoj.

Rok prijave – 31. svibnja

Akcija se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, a podupiru je i hrvatska Vlada kroz mjerodavno ministarstvo, akademska zajednica te drugi ugledni pojedinci. Do sada je dodijeljeno 247 Top stipendija.

Rok za prijave je 31. svibnja do kada se mogu prijaviti svi redoviti i izvanredni studenti dodiplomskih i diplomskih stručnih i sveučilišnih studija koji imaju hrvatsko državljanstvo, prosjek ocjena iznad 4,0, a uz izvrstan uspjeh na fakultetu ostvaruju i zapažene rezultate u izvannastavnim aktivnostima. Zaintersirani se mogu informirati i na službenim internetskim stranicama www.topstipendija.net te u tjedniku Nacional.

Podijeli

Odgovori

Top