Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Osobne financije

“Summer Job 2009” – tražite posao? Dođite u Opatiju!

Druga po redu manifestacija Summer Job će se održati u Zlatnoj dvorani hotela Imperial, 4. travnja, od 10 do 19 sati. Organizator manifestacije je časopis Turizam Info, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, internet portalom MojPosao i studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Druga po redu manifestacija Summer Job će se održati u Zlatnoj dvorani hotela Imperial, 4. travnja, od 10 do 19 sati. Organizator manifestacije je časopis Turizam Info, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, internet portalom MojPosao i studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Tako će i ove godine oko desetak izlagača tražiti djelatnike za sezonu, kao i zainteresirane studente, srednjoškolce i sve ostale koji traže sezonski posao.

Na sajmu će svoju ponudu slobodnih radnih mjesta predstaviti lanac hotela Maistra (9 hotela u 8 turističkih naselja), Solaris, Milenij hoteli, Liburnia Riviera hoteli, Hemingway bar, Obrtnička komora s preko 200 mjesta u manjim objektima, te mnogi drugi.

Manjak sezonskih djelatnika

– Mnogima je zanimljiva škola za bariste, a predrasuda je da se samo traže konobari i čistačice, iako njih ipak najviše manjka. Naime, u „igri” su osim njih i spasioci na plažama, animatori, svirači, skladištari, recepcionari, informatori, dostavljači pizze itd. Dakle, pravih sezonaca apsolutno nedostaje. Zato pošaljite prijavu preko interneta i nastojte ipak osobni kontakt ostvariti s izlagačima uživo i prezentirati se na licu mjesta, kaže Adriano Požarić, direktor časopisa Turizam Info i organizator vodećeg sajma sezonskih poslova.

Pritom odlučite želite li raditi mjesec, dva ili cijelo ljeto, sve opcije su u igri. Obratite pažnju uključuje li ponuda smještaj, hranu, puno ili skraćeno vrijeme itd.

Grupa podrške na Facebooku

Putem prijave na službenoj stranici i preko Facebooka sudjeluje se i u nagradnoj igri, čija je glavna nagrada skuter Piaggio. Oko promidžbe među mladima pobrinuli su se i sami studenti, te osnovali grupu „Summer Job 2009.- Opatija” od 750 članova na Facebooku.

Požarić smatra da će u Opatiju pristići dosta mladih u potrazi za sezonskim poslom, koji može prerasti u stalni, s obzirom na krizu koja vlada. Ovo je kaže, idealna prilika za posjetiti prijatelje, prespavati kod njih i zatim u subotu otići na manifestaciju „Summer Job 2009.”.

Nakon sajma nastupaju  TBFovci na Ljetnoj pozornici. Ulaz na koncert je besplatan.

– Dakle, ovo je prilika da si već u travnju osigurate ljetni posao i sve ponude nađete na jednom mjestu. K tome, na ovaj način možete riješiti ljetovanje na moru, radeći pritom posao koji odgovara vašim željama. Odnosno, da spojite ugodno s korisnim i upoznate nove osobe, zaključio je organizator.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.