Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sve što malom poduzetniku treba

Mnoštvo korisnih informacija o zaštiti na radu i onome što svaki mikro i mali poduzetnik mora imati u svom uredu, kako doći do bespovratnih sredstava iz EU fondova i domaćih poticaja, inovacije u biznisu…

Mnoštvo korisnih informacija o zaštiti na radu i onome što svaki mikro i mali poduzetnik mora imati u svom uredu, kako doći do bespovratnih sredstava iz EU fondova i domaćih poticaja, inovacije u biznisu...

Sve što malom poduzetniku treba glavna je tema jubilarnog, 5.Dana kreativnog biznisa, prepoznate trosatne poslovne manifestacije u organizaciji marketinške agencije Kreativna Vjeverica. Biznis konferencija održat će se 24. travnja u zagrebačkom hotelu Palace s početkom u 17.45 sati.

A što to treba malom poduzetniku?

Za početak, mnoštvo korisnih informacija o zaštiti na radu i onome što svaki mikro i mali poduzetnik mora imati u svom uredu otkrit će Silvio Matanović (zaštita.eu), a kako doći do bespovratnih sredstava iz EU fondova i domaćih poticaja predstavit će Svemir Vranko, konzultant za EU fondove (eufin.hr). Inovacije u biznisu otkrit će nam Luka Biondić (izit.hr), stručnjak za 3D printanje. Saznajte što se sve 3D printa u Hrvatskoj i kako izgleda inovativni proces 3D proizvodnje od “običnih” predmeta kao što je šalica pa sve do kompleksnih proizvoda poput automobila.

U povećanje prodaje i zatim još puno tajni prodaje sa dodanom vrijednošću uvest će nas dvojica vrhunskih stručnjaka iz prodaje: Davor Perkov (perkov-savjetovanje.hr), dugogodišnji prodajni konzultant i jedan od najbolje ocijenjenih predavača na vodećim učilištima u Zagrebu i prodajni ekspert Goran Blagus (blagus.eu), koji će objasniti kako u samo 45 sekundi zainteresirati potencijalnog kupca da postane kupac. Za kraj, predavanje prikladno za sve koji kormilare poduzetničkim vodama održat će Gordan Hrobec (opulento.hr) koji će objasniti par sitnica od 21 “sitnice” koje bi svaki poduzetnik volio znati pri pokretanju biznisa.

Osim zanimljivih i korisnih predavanja, na 5. danu Kreativnog biznisa očekuju vas još i zabavne gerile na ulazu: usta istine-Bocca della Verita koja će vam dati odgovor na sva vaša pitanja vezana uz posao i money okvir za fotografiranje, te kratki glazbeni program – sviranje klavira na tabletu!

Više od 190 poduzetnika na jednom mjestu umreženo, odlična prilika za spojiti ugodno s korisnim i ono najbolje, besplatan ulaz zahvaljujući aviokompaniji Lufthansa, Berlitz jezičnom centru i CityEX-u, koji su tako pomogli dati vjetar u leđa malima.

Učinite još danas nešto korisno na zabavan način, za vaše bolje i produktivnije sutra!

Svoju ulaznicu osigurajte do popunjenja mjesta na linku: http://www.kreativni-biznis.com/5dan.html


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.