Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nekretnine

Sve što trebate znati o luksuznim građevinama

Treća epizoda emisije Koordinacija vodi vas u obilazak luksuznih građevina, specifičnih po načinu gradnje, lokaciji, pogledu te materijalima.

Villa Elle
Villa Elle

Treća epizoda emisije Koordinacija vodi vas u obilazak luksuznih građevina, specifičnih po načinu gradnje, lokaciji, pogledu te materijalima. Jedna od njih je i Villa Aura, smještena na opatijskoj rivijeri. Unatoč brojnim izazovima prilikom gradnje, poput strmog terena i otežanog pristupa za tešku mehanizaciju, projekt je uspješno izveden u samo 8 mjeseci.

Villa Aura

Rubrika „Notes“ donosi razgovor s Krunoslavom Pavlinićem, direktorom tvrtke MDK Građevinar, koji iz prve ruke govori o iskustvu izgradnje luksuznih građevina, poput onih na otoku Susku, jednom od najudaljenijih stambenih otoka na Jadranu ili pak hotela u Ičićima, smještenom iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije.

Treća epizoda Koordinacije donosi i pregled najzanimljivijih hotelskih investicija koje mijenjaju vizure hrvatskih gradova, ali i redefiniraju lokalnu turističku ponudu, te priču o jedinstvenoj Villi Elle u Motovunu.

Koordinaciju možete pratiti na mrežnoj stranici koordinacija.hr, YouTube kanalu te na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.