Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nekretnine

Sve što trebate znati o luksuznim građevinama

Treća epizoda emisije Koordinacija vodi vas u obilazak luksuznih građevina, specifičnih po načinu gradnje, lokaciji, pogledu te materijalima.

Villa Elle
Villa Elle

Treća epizoda emisije Koordinacija vodi vas u obilazak luksuznih građevina, specifičnih po načinu gradnje, lokaciji, pogledu te materijalima. Jedna od njih je i Villa Aura, smještena na opatijskoj rivijeri. Unatoč brojnim izazovima prilikom gradnje, poput strmog terena i otežanog pristupa za tešku mehanizaciju, projekt je uspješno izveden u samo 8 mjeseci.

Villa Aura

Rubrika „Notes“ donosi razgovor s Krunoslavom Pavlinićem, direktorom tvrtke MDK Građevinar, koji iz prve ruke govori o iskustvu izgradnje luksuznih građevina, poput onih na otoku Susku, jednom od najudaljenijih stambenih otoka na Jadranu ili pak hotela u Ičićima, smještenom iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije.

Treća epizoda Koordinacije donosi i pregled najzanimljivijih hotelskih investicija koje mijenjaju vizure hrvatskih gradova, ali i redefiniraju lokalnu turističku ponudu, te priču o jedinstvenoj Villi Elle u Motovunu.

Koordinaciju možete pratiti na mrežnoj stranici koordinacija.hr, YouTube kanalu te na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

Pročitajte još:

Energetika

Šesta epizoda Koordinacije donosi priču o vjetroparku u Senju, sunčanoj elektrani na otoku Visu te elektrani na biomasu u Grubišnom Polju.

Ekonomija

Početkom 2021. godine Hrvatski zavod za zapošljavanje uvrstio je posao dizaličara na popis deficitarnih zanimanja.

Edukacija

Lipanj je mjesec u kojem nas svake dvije godine obuzme nogometna groznica. Zato je druga epizoda Koordinacije posvećena sportu, odnosno sportskim građevinama.

Ekonomija

Riječ je o specijaliziranoj, mjesečnoj emisiji o građevinarstvu koja donosi aktualne teme i razgovore s vodećim hrvatskim stručnjacima, znanstvenicima i inženjerima.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.