Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tele2 jedini u Hrvatskoj omogućuje plaćanje u Google Play Trgovini preko korisničkog računa

Od jučer Tele2 Hrvatska svim svojim korisnicima nudi novu mogućnost, da kao način plaćanja u Google Play Trgovini koriste svoje Tele2 račune. Ako žele kupiti aplikaciju, igru, film, dodatne bodove u svojoj omiljenoj igri ili bilo kakav sličan sadržaj koji se naplaćuje, sada to mogu učiniti putem svog Tele2 računa.

“Izravna naplata u Google Play Trgovini je nova funkcionalnost na hrvatskom tržištu koju uvodi Tele2, a to je ujedno i jedna u nizu novih pogodnosti koje je omogućilo znatno ulaganje u mrežu  s ciljem postizanja najviše razine kvalitete, potvrđene i P3 istraživanjem. Ovime dajemo odgovor na sve osobne i poslovne potrebe Tele2 korisnika koji na jednostavan i siguran način,  mogu kupovati nove igre, fitness aplikacije, antivirusne aplikacije, poslovna rješenja i još mnogo toga.” izjavio je na prezentaciji ove nove usluge gosp. Antun Glavica, komercijalni voditelj projekta Tele2 tima.

„Za korištenje ove usluge prvi put je potrebno povezati Tele2 račun s Google Play uslugom, bez unosa broja kreditne kartice i ostalih financijskih detalja. Kad korisnik naiđe na sadržaj koji ga zanima i želi ga kupiti, samo klikne na opciju i izabere Tele2 račun kao način plaćanja. Ova je usluga osim po jednostavnosti karakteristična i po visokoj dozi sigurnosti. Tele2 pretplatniku sadržaj će se naplatiti na sljedećem računu, a Tele2 korisniku bonova smanjit će se trenutno stanje računa za potrošeni iznos”, dodao je tehnički voditelj projekta, Igor Radovan.

Sve sigurnosne značajke u Google Play Trgovini se i dalje zadržavaju. Dakle, korisnik može postaviti svoj uređaj da traži autorizaciju plaćanja za sve kupnje, putem otiska prsta ili lozinke, ili ako su opušteniji i ne žele dodatne korake, korisnici mogu preskočiti ovaj proces. Uz sve to, postoji opcija mjesečnog i transakcijskog limita koja će ih podsjetiti na potrošnju. Sve cijene će biti u kunama, tako da neće biti potrebe za preračunavanjem valuta ni brigom koliko će biti naplaćeno na sljedećem računu ili oduzeto s računa korisnika bonova.

Tele2 vjeruje da i za pretplatnike i korisnike bonova budućnost pripada mobilnim plaćanjima, a kao prvi i jedini na tržištu koji je omogućio ovu funkcionalnost, čvrsto uspostavlja svoju poziciju fleksibilnog i inovativnog operatera koji u pravom trenutku pruža korisnicima baš ono što im je potrebno, uvijek imajući na umu njihovo zadovoljstvo. Ukratko, Tele2 želi uslugu učiniti još kvalitetnijom, jednostavnijom i učinkovitijom.

Pročitajte još:

Komunikacija

Nakon dinamičnog ljeta, listopad je PR agenciji Pragma komunikacije donio početak važne poslovne suradnje. Tele2, jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki, novi je klijent agencije.

Ekonomija

Tele2 je sklopio ugovor o prodaji Tele2 Hrvatska društvu United Group, vodećem pružatelju telekomunikacijskih usluga i medijskog sadržaja u jugoistočnoj Europi, po cijeni od...

DOP

Zaposlenicima u Tele2 se već nudi niz pogodnosti - od stimulativnih primanja, godišnjih bonusa, preko beneficija poput dodatnog zdravstvenog osiguranja, naknade za rođenje djeteta,...

DOP

Tele2 i ove godine, umjesto kupovine božićnih poklona partnerima, taj novac usmjerava dobrovoljnim vatrogasnim društvima donirajući im prijeko potrebne dronove.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.