Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Tetra Pak imenovao Lyndsey Loyden-Edwards generalnom direktoricom za Istočnu Europu

Loyden-Edwards zamijenit će Guillaumea Latourrettea, koji je krajem ožujka otišao iz tvrtke.

Tetra Pak

Tetra Pak, svjetski lider u rješenjima za preradu i pakiranje  hrane, imenovao je Lyndsey Loyden-Edwards novom generalnom direktoricom zaduženom za poslovanje tvrtke u regiji Istočne Europe. Loyden-Edwards zamijenit će Guillaumea Latourrettea, koji je krajem ožujka otišao iz tvrtke.

Loyden-Edwards na ovu poziciju dolazi s 15 godina iskustva, koje je stekla radeći na nekoliko upravljačkih pozicija u prodaji i marketingu u sektorima pakiranja i maloprodaje. Tvrtki Tetra Pak pridružila se 2018. godine kao direktor ključnih klijenata (Key Accounts Director) za Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku. Tijekom ovog vremena bila je i članica uprave ReCarton UK i The Alliance of Beverage Cartons and the Environment, predvodeći nastojanja vezana uz održivosti industrije ambalaže u Ujedinjenom Kraljevstvu.

„Čast mi je voditi aktivnosti tvrtke Tetra Pak na rastućem i dinamičnom tržištu Istočne Europe,“ izjavila je gospođa Loyden-Edwards. „Drago mi je što nastavljam graditi našu snažnu poziciju u regiji i usko surađivati s našim kupcima kako bismo iskoristili nove mogućnosti rasta s jasnim fokusom na sigurnost hrane i održivost.”  

Prije nego što se pridružila tvrtki Tetra Pak, Loyden-Edwards bila je voditeljica prodaje u DS Smith Plastics, tvrtki za rješenja pakiranja. Diplomirala je marketing, dizajn proizvoda i statistiku na Sveučilištu Derby u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svoju novu ulogu Loyden-Edwards izvršavat će iz Varšave.

Pročitajte još:

DOP

Vrijednost inicijative su prepoznali partneri Tetra Paka - tvrtke Vindija, Dukat, Konzum, Belje i Lucart te koji su se pridružili kampanji

Poduzeća

Tvrtka Tetra Pak objavila je svoj godišnji Izvještaj o održivosti u kojem je prikazan napredak postignut u različitim aspektima održivosti u sklopu poslovanja u...

Ekonomija

Linija će utrostručiti godišnji kapacitet recikliranja iskorištene kartonske ambalaže u Poljskoj sa sadašnjih 25.000 na 75.000 tona.

DOP

Projekt ’50 lidera na području održivosti i klime’ nastao je kao odgovor međunarodne poslovne zajednice koja pokazuje želju, vodstvo i volju za poduzimanjem učinkovitih...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.