Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Tetra Pak imenovao Lyndsey Loyden-Edwards generalnom direktoricom za Istočnu Europu

Loyden-Edwards zamijenit će Guillaumea Latourrettea, koji je krajem ožujka otišao iz tvrtke.

Tetra Pak

Tetra Pak, svjetski lider u rješenjima za preradu i pakiranje  hrane, imenovao je Lyndsey Loyden-Edwards novom generalnom direktoricom zaduženom za poslovanje tvrtke u regiji Istočne Europe. Loyden-Edwards zamijenit će Guillaumea Latourrettea, koji je krajem ožujka otišao iz tvrtke.

Loyden-Edwards na ovu poziciju dolazi s 15 godina iskustva, koje je stekla radeći na nekoliko upravljačkih pozicija u prodaji i marketingu u sektorima pakiranja i maloprodaje. Tvrtki Tetra Pak pridružila se 2018. godine kao direktor ključnih klijenata (Key Accounts Director) za Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku. Tijekom ovog vremena bila je i članica uprave ReCarton UK i The Alliance of Beverage Cartons and the Environment, predvodeći nastojanja vezana uz održivosti industrije ambalaže u Ujedinjenom Kraljevstvu.

„Čast mi je voditi aktivnosti tvrtke Tetra Pak na rastućem i dinamičnom tržištu Istočne Europe,“ izjavila je gospođa Loyden-Edwards. „Drago mi je što nastavljam graditi našu snažnu poziciju u regiji i usko surađivati s našim kupcima kako bismo iskoristili nove mogućnosti rasta s jasnim fokusom na sigurnost hrane i održivost.”  

Prije nego što se pridružila tvrtki Tetra Pak, Loyden-Edwards bila je voditeljica prodaje u DS Smith Plastics, tvrtki za rješenja pakiranja. Diplomirala je marketing, dizajn proizvoda i statistiku na Sveučilištu Derby u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svoju novu ulogu Loyden-Edwards izvršavat će iz Varšave.

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.