Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Pliva zapošljava tehničara analitičara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema kemijskog, farmaceutskog ili drugog srodnog usmjerenja, a poželjno je i radno iskustvo na laboratorijskim poslovima, ali nije uvjet. Traži se poznavanje MS Office alata i opća informatička pismenost, sklonost timskom radu te dobro poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Variosystems d.o.o. zapošljava zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 31.8. Neki od zadataka su praćenje rokova i količine isporuka materijala prema specifikacijama sustava, pregovaranje oko cijena materijala te izrada narudžba za određene grupe materijala, izrada i ažuriranje potvrda narudžbe i matičnih podataka dobavljača. Uvjeti su završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje te tečno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu a prednost je dodatno znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Kofein d.o.o. zapošljava Senior Copywritera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.8. Potrebne su izražene komunikacijske i prezentacijske vještine te minimalno pet godina agencijskog iskustva. Poslodavac nudi sudjelovanje u zanimljivim projektima, dinamičnu i nasmijanu radnu okolinu, drage i odgovorne kolege. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Junior Risk Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.8. Uvjeti su najmanje godina dana radnog iskustva, minimalno viša stručna sprema iz ekonomije, financija ili poslovanja, snažan interes za financije i evaluaciju rizika, odlično poznavanje engleskog jezika te analitičnost i sistematičnost. Prijavite se.

Gi Group zapošljava na pozicijama trainer (m/ž), workforce manager (m/ž), workforce planner (m/ž), team leader (m/ž), training & quality manager (m/ž), solution coach (m/ž), operations manager (m/ž), junior HR generalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi odličnu reputaciju odgovornog poslodavca, dobrodošlicu, tim spreman pomoći, multinacionalno okruženje. Prijavite se.

Hrvatski registar brodova zapošljava na poziciji inspektor PU (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 23.8. Potrebna je visoka stručna sprema brodogradnje, strojarstva, elektrotehnike ili pomorskog prometa, četiri godine na poslovima klasifikacije i statutarne certifikacije brodova, ili projektiranja, gradnje i održavanja brodova, razina B2 engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o. traži glavnog knjigovođu / bilancista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 24.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, poznavanje jednog stranog jezika, minimalno tri godine radnog iskustva, usmjerenost na visoke standarde u poslu, sklonost timskom radu te visok stupanj odgovornosti, inicijative i energije. Prednost donosi poznavanje rada u ERP Datalab Pantheonu. Aplicirajte.

Arena zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.8. Potrebni su visoka stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo na voditeljskim poslovima računovodstva i financija, odlično poznavanje zakona iz područja računovodstva, poreza i financija, odgovornost, organiziranost, praktičnost, preciznost i usmjerenost na detalje, te pridržavanje vremenskih rokova, iskustvo u razvijanju, motiviranju i vođenju timova, odlično znanje rada na računalu (MS Office paket). Prijavite se na linku.

Andersson & Sjöblom Technical Management d.o.o. zapošljava na poziciji Civil Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 31.8. Potrebno je znanje engleskog jezika, a poznavanje švedskog je prednost. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnog suradnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 30.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje MS alata, orijentiranost na detalje i pedantnost, motiviranost za daljnjim razvojem u području računodstva. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.