Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

SoundOn Management d.o.o. traži Dostavljača hrane (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, fleksibilno radno vrijeme i isplatu plaće dvaput mjesečno. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijave traju do 15.06.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta prodajnih procesa (m/ž). Natječaj je otvoren do 15.06.2023, a mjesto rada je Omiš. Potrebna je komunikativna osoba koja ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima. Poslodavac, uz redovna primanja, nudi i dodatne pogodnosti poput božićnice, uskrsnice, poklona za djecu i sl. Prijavite se brzom prijavom na ovom linku.

Pan-Pek d.o.o. zapošljava Voditelja smjene (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Prijave traju do 09.06.2023. Poslodavac nudi plaćene troškove javnog prijevoza, bonus za realiziranu preporuku kandidata, naknadu za topli obrok i Multisport program. Prijaviti se možete putem linka.

Metro Cash & Carry d.d. zapošljava na pozicijama Voditelj odjela održavanja (m/ž) i Administrator na odjelu dostave (m/ž). Poslodavac nudi strukturirano uvođenje u posao, atraktivna primanja i bonuse, mogućnost profesionalnog razvoja i popuste za zaposlenike. Rok za prijavu je 04.06.2023., a mjesto rada je Rijeka. Prijavite se putem linka.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama Radnik u poljoljekarni (m/ž), Skladišni radnik u poljoljekarni (m/ž), Kalkulant (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je različito za određene pozicije, a uključuje Mursko Središće i Čakovec. Rok prijave je 30.06.2023. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije te poznavanje rada na računalu. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Trgovina Pegasus d.o.o. zapošljava Prodavača u Internet trgovini (m/ž). Natječaj je otvoren do 08.06.2023., a mjesto rada je Sveta Nedelja ili od kuće. Posao uključuje savjetovanja strankama i prodaju proizvoda Internet trgovine (preko telefona, online chata ili e-maila). Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na pozicijama Sezonski radnik u restoranu (m/ž), Radnik u restoranu (m/ž) i Radnik u McCafe-u (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica, a prijave se zaprimaju do 08.06.2023. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, naknadu za topli obrok, plaćene troškove prijevoza u potpunosti i iznadprosječnu plaću u sektoru ugostiteljstva. Prijavite se putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u kladionici. Ovaj posao uključuje primanje uplata igrača i izdavanje listića te isplatu dobitaka igračima na temelju listića i održavanje poslovnice. Mjesto rada je Krapina, a prijaviti se možete do 16.06.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Djelatnika tehničkog održavanja / Domara (m/ž) i Prodavača (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, naknadu za topli obrok i djelomičnu naknadu za troškove prijevoza. Mjesto rada je Varaždin, a prijaviti se možete do 18.06.2023. putem linka.

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Recepcionara (m/ž). Potreban je kandidat koji ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima i koji poznaje engleski jezik u govoru i pismu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.