Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Samoborska craft pivovara Razum zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Samobor. U opisu posla nalazi se posluživanje pića, postavljanje stolova, zaprimanje narudžbi ispostavljanje računa i naplata usluga. Poslodavac nudi dodatno usavršavanje, mogućnost za napredovanjem i rad u samom srcu grada. Prijaviti se možete do 21.06.2023. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na pozicijama Prodavač (m/ž), Poslovođa (m/ž), Administrator u skladištu (m/ž), Prodavač na sviježim odjelima (m/ž) te još nekoliko drugih pozicija. Natječaj je otvoren do 12.06.2023. Mjesto rada je različito za svaku poziciju, a uključuje Zagreb, Osijek, Sesvete i Svetu Nedelju. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse i naknadu za troškove prijevoza. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Kamp konobe zapošljava na pozicijama Kućni majstor (m/ž), Vrtlar (m/ž), Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Barmen (m/ž) i Konobar (m/ž). Ovaj nudistički kamp djelatnicima nudi smještaj i 3 obroka na teret poslodavca. Rok za prijavu je 22.06.2023., a mjesto rada je Krk. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž). U opisu posla nalazi se vođenje tima zaposlenika te planiranje, organiziranje i delegiranje zaduženja. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate i mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 20.06.2023. putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji Strojar 3(m/ž) u Zadru i Drnišu. Prijave se zaprimaju do 21.06.2023. Traže se fleksibilni i odgovorni kandidati koji imaju razvijene organizacijske i analitičke vještine. Poslodavac nudi stabilan posao i mogućnosti napredovanja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 26.06.2023. putem brze prijave.

Mitel d.o.o. zapošljava na pozicijama Monter strojarskih instalacija (m/ž) i Elektroinstalatera (m/ž). Poslodavac nudi posao u dinamičnom i profesionalnom okruženju, mogućnost napretka i stalni radni odnos. Mjesto rada je Krapinsko-zagorska županija. Prijaviti se možete do 18.06.2023. putem brze prijave.

KTC d.d. zapošljava na sljedećim pozicijama: Čistač (m/ž) (rok prijave 10.06.2023.), Radnik u plasteniku (m/ž) (rok prijave 15.06.2023.) i Kućni majstor (m/ž) (rok prijave 31.05.2023.). Mjesto rada uključuje Križevce i Sokolovac. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka.

Auro Domus Money Shop d.o.o. zapošljava na poziciji Djelatnik u mjenjačnici (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. Svakodnevni posao uključuje otkup i prodaju stranih valuta, rad na računalu i rad s gotovim novcem. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.