Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

Portal posao.hr donosi vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavlja ovotjednih top 10 poslovnih ponuda.

Portal posao.hr donosi vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavlja ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!         

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača / Blagajnika (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Možete se prijaviti do 31.08.2023. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, otvorene i odgovorne kandidate koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i isplatu punog iznosa prijevoza. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

Manpower traži kandidata za poziciju Voditelj performance marketinga (m/ž). Poslodavac nudi rad u renomiranoj internacionalnoj kompaniji, stimulativno i izazovno radno okruženje te rad na uzbudljivim projektima i bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima. Mjesto rada je Poreč, ali moguće je raditi od kuće. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. U opisu posla nalazi se odgovaranje na telefonske upite klijenata, odgovaranje na e-mailove i online zahtjeve i ostvarivanje dobrih odnosa s klijentima. Prijavite se putem linka.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava na poziciji Referent-ica prodaje i rezervacija u Novom Vinodolskom. Poslodavac osigurava zapošljavanje izravno u poduzeću, sezonsko zapošljavanje uz mogućnost cjelogodišnjeg, stimulativna primanja i bonuse, osiguran smještaj u prostoru resorta te toplo obrok u radnim i neradnim danima. Prijavite se putem linka do 31.08.2023.

Pan-pek d.o.o.  zapošljava na pozicijama Vozač B kategorije (ž/m) i Vozač C kategorije (ž/m) u Zagrebu, Rijeci i Zadru. Poslodavac omogućuje božićnicu, uskrsnicu, regres, bonus za preporuku kandidata, naknadu za topli obrok, Multisport program, rad u profesionalnom i ambicioznom timu, dodatke za rad noću i nedjeljom te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijave traju do 25.08.2023.

Kamp Konobe zapošljava na pozicijama Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Sous Chef (m/ž) i Grill majstor (m/ž) u Puntu, otok Krk. Poslodavac osigurava smještaj, 3 obroka dnevno, ambiciozan tim i ugodnu atmosferu. Prijavi se do 26.08.2023. putem linka

Jadran hoteli d.d. zapošljava na pozicijama Referent nabave (m/ž) i Stručni suradnik u računovodstvu i financijama (m/ž) u Rijeci. Očekuje te konkurentna plaća, mogućnost profesionalnog razvoja, dinamično i poticajno radno okruženje te razne povlastice za zaposlenike. Prijavi se putem linka do 28.08.2023.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava na poziciji Referent za kontrolu kvalitete (m/ž) u Novskoj. Poslodavac osigurava paket beneficija, regres, božićnicu, uskrsnicu, mogućnost napredovanja, nova znanja i iskustva, profesionalan tim te mnoštvo privlačnih pogodnosti koje možete pronaći na linku. Prijave traju do 07.09.2023.

My SeaTime Yachtcharter d.o.o. zapošljava Brodskog mehaničara (m/ž). Za ovu je radnu poziciju potrebno prethodno radno iskustvo te srednja stručna sprema, a poželjno je i poznavanje njemačkog i engleskog jezika. Poslodavac nudi plaćene putne troškove i početnu plaću 1327€ neto. Mjesto rada nalazi se u Segetu Donjem. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Pogledajte i na posao.hr web-stranicama. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.