Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova

Čeka vas 10 izabranih pozicija za ovaj tjedan!

Pronađite svoju sljedeću priliku na posao.hr. Ovdje vas čeka 10 izabranih pozicija za ovaj tjedan!

Jadran d.d. ima dvije otvorene pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Crikvenici. Poslodavac nudi besplatan smještaj i dva obroka, ugodnu radnu atmosferu, plaćeni putni trošak te plaćeni svi zakonski dodatci na plaću. Prijavite se putem linka do 23.4.2024.

Bikini scooters d.o.o. traži Prodavača za galeriju u centru Zagreba. Početna plaća iznosi 800 eura neto, uz dodatne bonuse vezane uz rezultate prodaje. Traže se komunikativne osobe sa znanjem engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 20.4.2024.

Makpharm d.o.o. traži 2 Medicinska suradnika (m/ž) za promociju lijekova i održavanje odnosa s klijentima. Potrebna je fakultetska naobrazba, vozačka dozvola B kategorije i prethodno iskustvo u promociji farmaceutskih proizvoda. Nudi se rad u dinamičnom timu, stimulativna primanja te službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka do 23.4.2024.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži buduće lidere za svoj Future Talent Program. Pozicija otvorena je za Zamjenika direktora VPC-a u Zagrebu – Jankomir. Ako si strastven u vođenju timova i želiš postaviti nove standarde u veleprodaji, pridruži se njihovom timu. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodne radnike (m/ž) za različite pozicije u Jakovlju. Poslovi uključuju operacije poput pripreme površine, montaže, lakiranja, CNC obrade, skladišnih operacija i kontrole kvalitete. Kandidati će obavljati različite zadatke vezane uz proizvodnju komponenti za avioindustriju. Poželjno je iskustvo u sličnim industrijama i sposobnost timskog rada. Prijavite se putem linka do 27.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Obrt Lidija za rad od kuće zapošljava na Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku u govoru i pismu. Tvrtka nudi suradnju s njemačkom kompanijom, sigurna primanja, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, te subotu i nedjelju kao neradne dane. Satnica je 10 eura, a minimalno radno vrijeme je 20 sati tjedno. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnike u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i Umagu. Traže se osobe s SSS ili KV (IV/III) obrazovanjem, poželjno tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, te s iskustvom u proizvodnoj djelatnosti. Prijavite se putem linka do 11.5.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Domara (m/ž) za posao u Murteru. Posao uključuje održavanje vile s 3 apartmana, održavanje okućnice, roštilja i vanjskog bazena, manje popravke te brigu o odlaganju otpada. Potrebno je biti spreman na rad na pola radnog vremena, a iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Prijavite se putem linka do 3.5.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s Radnike (m/ž) u restoranima na lokacijama u Poreču, Rovinju, Zadru, Šibeniku i Splitu. Posao uključuje pripremu burgera, posluživanje hrane i osnovno čišćenje. Plaća je oko 1050 € neto, a nudi se i smještaj i povratna karta. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.