Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova portala Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

posao

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tifon d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) u Kolanu, otok Pag. Rok prijave je 2.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ili više, najmanje dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, aktivno korištenje MS Office alata, pouzdanost, proaktivnost, preciznost, analitičnost i timski rad. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, dinamičan i raznolik posao, plaćenje mjesečne troškove prijevoza i prehrane. Aplicirajte.

Mango Moda d.o.o. zapošljava na pozicijama Sales Assistant – Part Time (m/ž) i Stockroom Assistant – Full Time (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, odgovornost i marljivost, pozitivan pristup radu te fleksibilnost u radu. Aplicirajte.

Welmax traži prodajnog predstavnika (m/ž) i poljsko – hrvatskog prevoditelja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 28.10. Od novih se članova tima očekuju orijentiranost na cilj, kreativnost, komunikacijske vještine, želju za ostvarivanjem rezultata, spremnost na suradnju i timski rad te pozitivan i proaktivan stav. Prijavite se.

Lonia d.o.o. zapošljava direktora ekonomsko-financijskog sektora (m/ž). Mjesto rada je Kutina, a prijave su otvorene do 11.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, minimalno petogodišnje iskustvo rada u računovodstvenim poslovima, iskustvo rada u trgovačkoj djelatnosti, odlično poznavanje rada na računalu, komunikativnost, kooperativnost i sklonost timskom radu, izvrsne organizacijske i analitičke vještine. Provjerite ostale uvjete i prijavite se putem linka.

FINA traži tehničara za održavanje opreme – referenta (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 26.10. Poslodavac očekuje srednju stručnu spremu strojarskog smjera, pola godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, pasivno znanje engleskog jezika, osnovno poznavnaje Worda i Excela, spremnost na rad u smjenama. Prijavite se.

Deceuninck d.o.o. traži radnika u logistici / skladištara (m/ž) u Dugom Selu. Prijave su otvorene do 31.10. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema tehničkog ili drugog usmjerenja, poželjno iskustvo na poslovima logistike i skladištenja, poznavanje procesa u logistici i skladištenju, komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije i sposobnost upravljanja viličarem. Aplicirajte.

Nordex traži pojačanje na poziciji Lead Technician (m/ž). Lokacija rada je Benkovac, a prijave su otvorene do 28.10. Potrebno je iskustvo u koordiniranju timom, iskustvo rada na traženoj poziciji, komunikacijske vještine, vještine vođenja i organizacije te računalna pismenost. Prijavite se ovdje.

Arena zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.10. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, petogodišnje radno iskustvo, odlično poznavanje zakona iz računovodstva, poreza i financija, odgovornost, organiziranost, praktičnost i slično. Traži se iskustvo u razvijanju, motiviranju i vođenju timova. Prijavite se.

Residence Grupa zapošljava djelatnika u wellnesus (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.11. Poželjno je znanje masaže tijela, depilacija, ljubaznost, profesionalnost, urednost, volja za učenjem i usavršavanje tretmana u ponudi. Očekuje se minimalno godina dana iskustva. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner zapošljava na poziciji senior knjigovođa (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 5.11. Potrebne su minimalno četiri godine radnog iskustva u odjelu računovodstva, srednja ili visoka stručna sprema ekonomskog ili matematičkog smjera, poznavanje rada na računalu, aktivno poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu, komunikativnost, fleksibilnost, dinamičnost, samoinicijativnost, kooperativnost i spremnost na timski rad. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Pročitajte još:

Novosti

U Slavoniji i Baranji uspješno se razvijaju poljoprivreda, kontinentalni turizam i IT sektor, a velik potencijal ima i prerađivačka industrija.

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan

Komentari

Online povezivanjem možemo izraziti osjećaje bez da se vidimo u stvarnosti.

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.