Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Top 10 pozicija za vas

Brzi put do zaposlenja prolazi kroz portal posao.hr. Pogledajte koje su 10 pozicija istaknute samo za vas tijekom ovog tjedna!

Brzi put do zaposlenja prolazi kroz portal posao.hr. Pogledajte koje su 10 pozicija istaknute samo za vas tijekom ovog tjedna!

Konzum Plus d.o.o. traži Vozača/Dostavljača u internet prodavaonici (m/ž) i Vozača C kategorije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati trebaju imati SSS/KV/VKV i 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima. Nude se mogućnosti stalnog zaposlenja, napredovanja te stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Tvrtka MOZAIK d.o.o. za trgovinu i usluge traži 2 Bookera (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao obuhvaća prodaju turističkih usluga. Potrebna je završena osnovna škola, srednja škola (3 ili 4 godine) te minimalno 1 godina radnog iskustva. Posao je na određeno, sezonski, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava na pozicijama Upravitelja u restoranu (m/ž), Zamjenika upravitelja restorana (m/ž), Studenta u restoranu brze hrane te na još pozicija. Mjesto rada je Zadar. Uz brojne dodatke na plaću postoje i druge beneficije koje ovaj posao donosi. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 5.2.2024.

Dubrovački vrtovi sunca d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobara (m/ž), Voditelj usluge u restoranu (m/ž), Kuhara te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Dubrovnik. Nudi se mogućnost ulaska u mjeru Stalni sezonac, osiguran smještaj i atraktivna primanja i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 11.2.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Atena – Smart Care traži Office Managera (m/ž) u Splitu s poznavanjem engleskog jezika. Posao uključuje informiranje klijenata, pretragu poslova, oglašavanje i administrativnu podršku. Nudi se ugovor na neodređeno, natprosječna plaća, bonusi, mogućnost napredovanja te dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 25.2.2024.

Easy Asset Management traži Pravnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu s iskustvom, diplomom prava i odličnim engleskim. Poslovi uključuju podršku DPO-u, pravna mišljenja, održavanje registara, nadzor AML i CFT te koordinaciju pravnih tekstova. Nude konkurentnu plaću, beneficije i obuku. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Aquapark Adamovec traži Kuhara (m/ž) za pripremu hrane A la Carte u Sesvetama. Nude zapošljavanje na određeno s mogućnošću zaposlenja na neodređeno, ugodno okruženje te plaću od 1000 do 1300 eura neto. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava Agenta u odjelu teleprodaje (m/ž), Administrativnog agenta u službi za korisnike na engleskom jeziku (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Nudi se naknada za prijevoz, učenje novih vještina i atraktivna plaća. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Le Méridien Lav zapošljava na pozicijama Čistača (m/ž), Barmena (m/ž), Zaposlenika za rad na bazenu (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Split. Nudi se edukacija, neoporezive nagrade i smještaj. Prijave su otvorene putem linka do 15.2.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želimo vam mnogo sreće u vašoj potrazi!


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.