Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Top 5 Poslodavaca Partnera

Vipnet je od 2008. godine na vrhu liste najbolje ocijenjenih tvrtki u upravljanju ljudskim resursima.

Vipnet je od 2008. godine na vrhu liste najbolje ocijenjenih tvrtki u upravljanju ljudskim resursima.

Certifikat Poslodavac Partner je proveo analizu kvalitete sustava upravljanja ljudskim resursima u vodećim hrvatskim kompanijama i proglasio Top 5 Poslodavaca Partnera za 2013. godinu:

1. mjesto Vipnet

2. mjesto dijele Coca-Cola HBC Hrvatska i Pliva Hrvatska

4. mjesto Valamar hoteli i ljetovališta

5. mjesto JGL

Vipnet je od 2008. godine na vrhu liste najbolje ocijenjenih tvrtki u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuiranim ulaganjem u razvoj HR praksi postavljaju nove standarde kvalitete kako za sebe tako i za druge kompanije u Hrvatskoj.

Kompanije uvrštene na listu Top 5 Poslodavaca Partnera imaju izvrsno razrađene prakse upravljanja ljudskim resursima što podrazumijeva cjeloviti strateški pristup svim ključnim segmentima upravljanja zaposlenicima: zapošljavanju, praćenju rada i nagrađivanju, razvoju i odnosu prema zaposlenicima.

Certifikat Poslodavac Partner je priznanje struke za upravljanje ljudskim potencijalima jer kvalitetu upravljanja zaposlenicima ocjenjuje stručni tročlani tim koji se sastoji od eksperata u upravljanju ljudskim resursima vodećih kompanija. Top 5 Poslodavaca Partnera su prema ocjenama stručnjaka tvrtke s najrazvijenijim praksama privlačenja i zadržavanja zaposlenika.

Više pročitajte na: www.moj-posao.net

Napisao

Pročitajte još:

Financije

Prema anketi koju je proveo MojPosao, u kojoj je sudjelovalo 674 ispitanika, gotovo polovina ispitanika (49 posto) smatra kako će uvođenjem ove Direktive doći...

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Ljudski resursi

S udjelom od 27,3 posto mlađih od 30 godina koji su zaposleni na određeno Hrvatska nije najgora u Europskoj uniji, ali je među najgorima,...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.