Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Top 5 Poslodavaca Partnera

Vipnet je od 2008. godine na vrhu liste najbolje ocijenjenih tvrtki u upravljanju ljudskim resursima.

Vipnet je od 2008. godine na vrhu liste najbolje ocijenjenih tvrtki u upravljanju ljudskim resursima.

Certifikat Poslodavac Partner je proveo analizu kvalitete sustava upravljanja ljudskim resursima u vodećim hrvatskim kompanijama i proglasio Top 5 Poslodavaca Partnera za 2013. godinu:

1. mjesto Vipnet

2. mjesto dijele Coca-Cola HBC Hrvatska i Pliva Hrvatska

4. mjesto Valamar hoteli i ljetovališta

5. mjesto JGL

Vipnet je od 2008. godine na vrhu liste najbolje ocijenjenih tvrtki u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuiranim ulaganjem u razvoj HR praksi postavljaju nove standarde kvalitete kako za sebe tako i za druge kompanije u Hrvatskoj.

Kompanije uvrštene na listu Top 5 Poslodavaca Partnera imaju izvrsno razrađene prakse upravljanja ljudskim resursima što podrazumijeva cjeloviti strateški pristup svim ključnim segmentima upravljanja zaposlenicima: zapošljavanju, praćenju rada i nagrađivanju, razvoju i odnosu prema zaposlenicima.

Certifikat Poslodavac Partner je priznanje struke za upravljanje ljudskim potencijalima jer kvalitetu upravljanja zaposlenicima ocjenjuje stručni tročlani tim koji se sastoji od eksperata u upravljanju ljudskim resursima vodećih kompanija. Top 5 Poslodavaca Partnera su prema ocjenama stručnjaka tvrtke s najrazvijenijim praksama privlačenja i zadržavanja zaposlenika.

Više pročitajte na: www.moj-posao.net


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.