Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Traže se Najbolji poslodavci!

Najbolji poslodavci 2014. anonimno su istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnome mjestu koje portal MojPosao provodi već osmu godinu zaredom.

Najbolji poslodavci 2014. anonimno su istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnome mjestu koje portal MojPosao provodi već osmu godinu zaredom.

Svega 10% radnika veseli se svakodnevnom odlasku na posao, a tek njih 19% zadovoljno je poslom koji radi. Čak 40% zaposlenika neće raditi ništa povrh svog posla, ukoliko osjećaju da im nitko ne odaje priznanje za trud. Dapače, za njih čak 83% priznanje je važnije od bilo koje druge nagrade ili dara!*

Jeste li se zamislili nad ovim podacima?

Muče li vas konstruktivna pitanja poput:

– Koliko su moji zaposlenici motivirani?

– Koliko (novca) moj posao dobiva/gubi zbog toga?

– Mogu li nešto učiniti kako bih dodatno motivirao svoje zaposlenike i povećao njihovu produktivnost?

Čestitamo, vama je stalo do vašeg poslovanja i zadovoljstva vaših zaposlenika!

Rješavanje problema započinje prikupljanjem relevantnih informacija, stoga vas pozivamo da i ove godine sudjelujete  u istraživanju Najbolji poslodavac 2014.

Najbolji poslodavac 2014. anonimno je istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnome mjestu koje portal MojPosao provodi već osmu godinu zaredom.

Istraživanje se provodi na način da zaposlenici popunjavaju upitnik koji se sastoji od 80 pitanja, podijeljenih u sedam kategorija:

– korporativna komunikacija

– organizacija rada

– međuljudski odnosi

– radni uvjeti

– razvojne mogućnosti

– lojalnost zaposlenika

– zadovoljstvo radnim mjestom

Transparentni rezultati dobiveni analizom podataka uz najvišu razinu kontrole omogućavaju vam da steknete objektivan uvid u stupanj motiviranosti i angažiranosti svojih zaposlenika, a imate i mogućnosti uvida u dodatne analize rezultata prema odjelima ili podružnicama, dobi i spolu zaposlenika.

Izvješće, između ostalog, ukazuje na vaše snage i slabosti u upravljanju zaposlenicima, te vam pruža mogućnost usporedbe s drugim tvrtkama koje pripadaju istom gospodarskom krugu, ali i s vašim rezultatima prethodnih godina, ukoliko ste već sudjelovali u istraživanju Najbolji poslodavac.

U  istraživanju koje svake godine obuhvaća po nekoliko tisuća zaposlenika, tvrtke s najboljim rezultatima stječu status Najboljeg poslodavca te na taj način ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, privlače kvalitetne kandidate te imaju zaposlenike koji se dugo zadržavaju i daju svoj puni doprinos radu.

Više informacija možete saznati na http://www.najboljiposlodavac.hr/

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Čitava znanstvena grana – kognitivna znanost proučava rad mozga i procese koji se odvijaju kao posljedica učenja. 

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Ekonomija

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja.

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.