Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Traže se Najbolji poslodavci!

Najbolji poslodavci 2014. anonimno su istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnome mjestu koje portal MojPosao provodi već osmu godinu zaredom.

Najbolji poslodavci 2014. anonimno su istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnome mjestu koje portal MojPosao provodi već osmu godinu zaredom.

Svega 10% radnika veseli se svakodnevnom odlasku na posao, a tek njih 19% zadovoljno je poslom koji radi. Čak 40% zaposlenika neće raditi ništa povrh svog posla, ukoliko osjećaju da im nitko ne odaje priznanje za trud. Dapače, za njih čak 83% priznanje je važnije od bilo koje druge nagrade ili dara!*

Jeste li se zamislili nad ovim podacima?

Muče li vas konstruktivna pitanja poput:

– Koliko su moji zaposlenici motivirani?

– Koliko (novca) moj posao dobiva/gubi zbog toga?

– Mogu li nešto učiniti kako bih dodatno motivirao svoje zaposlenike i povećao njihovu produktivnost?

Čestitamo, vama je stalo do vašeg poslovanja i zadovoljstva vaših zaposlenika!

Rješavanje problema započinje prikupljanjem relevantnih informacija, stoga vas pozivamo da i ove godine sudjelujete  u istraživanju Najbolji poslodavac 2014.

Najbolji poslodavac 2014. anonimno je istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnome mjestu koje portal MojPosao provodi već osmu godinu zaredom.

Istraživanje se provodi na način da zaposlenici popunjavaju upitnik koji se sastoji od 80 pitanja, podijeljenih u sedam kategorija:

– korporativna komunikacija

– organizacija rada

– međuljudski odnosi

– radni uvjeti

– razvojne mogućnosti

– lojalnost zaposlenika

– zadovoljstvo radnim mjestom

Transparentni rezultati dobiveni analizom podataka uz najvišu razinu kontrole omogućavaju vam da steknete objektivan uvid u stupanj motiviranosti i angažiranosti svojih zaposlenika, a imate i mogućnosti uvida u dodatne analize rezultata prema odjelima ili podružnicama, dobi i spolu zaposlenika.

Izvješće, između ostalog, ukazuje na vaše snage i slabosti u upravljanju zaposlenicima, te vam pruža mogućnost usporedbe s drugim tvrtkama koje pripadaju istom gospodarskom krugu, ali i s vašim rezultatima prethodnih godina, ukoliko ste već sudjelovali u istraživanju Najbolji poslodavac.

U  istraživanju koje svake godine obuhvaća po nekoliko tisuća zaposlenika, tvrtke s najboljim rezultatima stječu status Najboljeg poslodavca te na taj način ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, privlače kvalitetne kandidate te imaju zaposlenike koji se dugo zadržavaju i daju svoj puni doprinos radu.

Više informacija možete saznati na http://www.najboljiposlodavac.hr/


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.