Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto!

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Future HR zapošljava na poziciji Marketing and Sales Manager (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je da kandidat ima 4 godine radnog iskustva na poslovima marketinga, turizma i prodaje te izvrsne pregovaračke i komunikacijske vještine. Možete se prijaviti do 22.06.2023. putem brze prijave.

Sancta Domenica d.o.o. zapošljava na poziciji Junior grafički dizajner (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja. Traži se kreativna i otvorena osoba, koja poznaje rad u alatima poput Adobe InDesign-a i Photoshop-a. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, priliku za daljnji razvoj karijere i stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 29.05.2023. putem brze prijave.

Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

Mitel d.o.o. zapošljava na pozicijama Monter strojarskih instalacija (m/ž) i Elektroinstalatera (m/ž). Poslodavac nudi posao u dinamičnom i profesionalnom okruženju, mogućnost napretka i stalni radni odnos. Mjesto rada je Krapinsko-zagorska županija. Prijaviti se možete do 18.06.2023. putem brze prijave.

Zagi grupa d.o.o. traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavlje te prijave traju do 16.06.2023. Traže se ljubazni i prijateljski nastrojeni kandidati, koji vole rad u timu i komunikaciju s ljudima. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Radnika na proizvodnoj liniji (m/ž). Ovaj posao uključuje rad na proizvodnoj liniji, punjenje tinte za printere i testiranje printnih uložaka. Mjesto rada je Buje. Prijave se zaprimaju do 31.05.2023. putem brze prijave.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u kladionici. Ovaj posao uključuje primanje uplata igrača i izdavanje listića te isplatu dobitaka igračima na temelju listića i održavanje poslovnice. Mjesto rada je Krapina, a prijaviti se možete do 16.06.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Djelatnika tehničkog održavanja (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Varaždin te prijave traju do 18.06.2023. Poslodavac nudi popust za zaposlenike, mogućnost stalnog zaposlenja i nagrade za ostvarene rezultate. Prijaviti se možete putem linka.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.