Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto!

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Future HR zapošljava na poziciji Marketing and Sales Manager (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je da kandidat ima 4 godine radnog iskustva na poslovima marketinga, turizma i prodaje te izvrsne pregovaračke i komunikacijske vještine. Možete se prijaviti do 22.06.2023. putem brze prijave.

Sancta Domenica d.o.o. zapošljava na poziciji Junior grafički dizajner (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja. Traži se kreativna i otvorena osoba, koja poznaje rad u alatima poput Adobe InDesign-a i Photoshop-a. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, priliku za daljnji razvoj karijere i stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 29.05.2023. putem brze prijave.

Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

Mitel d.o.o. zapošljava na pozicijama Monter strojarskih instalacija (m/ž) i Elektroinstalatera (m/ž). Poslodavac nudi posao u dinamičnom i profesionalnom okruženju, mogućnost napretka i stalni radni odnos. Mjesto rada je Krapinsko-zagorska županija. Prijaviti se možete do 18.06.2023. putem brze prijave.

Zagi grupa d.o.o. traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavlje te prijave traju do 16.06.2023. Traže se ljubazni i prijateljski nastrojeni kandidati, koji vole rad u timu i komunikaciju s ljudima. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Radnika na proizvodnoj liniji (m/ž). Ovaj posao uključuje rad na proizvodnoj liniji, punjenje tinte za printere i testiranje printnih uložaka. Mjesto rada je Buje. Prijave se zaprimaju do 31.05.2023. putem brze prijave.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u kladionici. Ovaj posao uključuje primanje uplata igrača i izdavanje listića te isplatu dobitaka igračima na temelju listića i održavanje poslovnice. Mjesto rada je Krapina, a prijaviti se možete do 16.06.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Djelatnika tehničkog održavanja (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Varaždin te prijave traju do 18.06.2023. Poslodavac nudi popust za zaposlenike, mogućnost stalnog zaposlenja i nagrade za ostvarene rezultate. Prijaviti se možete putem linka.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!

Pročitajte još:

Turizam

U okviru Aquafesta, trodnevnog događanja u Varaždinskim Toplicama, održan je stručni skup na temu: Termalni turizam jučer danas, sutra.

Ekonomija

Najveća svjetska kemijska tvrtka BASF ponovno otvara prijave za veliko natjecanje u inovacijama, koje uključuje startupove i inovatore iz Hrvatske.

Komentari

Dr.sc. Elvira Mlivić Petrović savjetnica je za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, mindfulness trenerica, EHSP coach, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu...

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.