Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Tražite posao u farmaciji, medicini ili trgovini? Ovo je za vas

Ponuda poslova u farmaciji, medicini ili trgovini

Broj registriranih radno sposobnih nezaposlenih osoba je 328.320, stoji na internet stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ta bi brojka uskoro mogla biti manja ukoliko tražite posao u farmaciji, medicini ili trgovini. Naime, portal MojPosao donosi nekoliko otvorenih natječaja za radna mjesta u Zagrebu, Splitu i Novigradu.

Čak 1200 ljudi jamac je izvrsnog poslovanja Yamamay&Carpisa grupa koja je osnovana je 2001. godine. Samo u Hrvatskoj Yamamay ima 13, a Carpisa 8 trgovina. Upravo Carpisa brend traži dva zaposlenika koji će se pridružiti Carpisa timu u Rijeci na radnim pozicijama Shop Assistant (m/f) i Store Manager (m/f).

Još jedan modni brend traži zaposlenike. Riječ je o poznatom španjolskom brendu Springfield koji trenutno traži više osoba za radno mjesto prodavača (m/ž) u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Osijeku.

Privatna je zdravstvena ustanova Mandis-pharm je ljekarna koja osim ljekarničkih, pruža i dodatne usluge kao što su nutricionističko savjetovalište, dermokozmetičko i homeopatsko savjetovalište, a trenutno  je u potrazi za tri djelatnika: Magistar farmacije – voditelj ljekarne (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu te Farmaceutski tehničar (m/ž) i Magistar farmacije (m/ž) za rad u Zagrebu

AM global Medical recruitment je tvrtka specijalizirana i kvalificirana za regrutiranje stručnog, profesionalnog i motiviranog medicinskog osoblja za rad u Irskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj te na Bliskom istoku. Tvrtka trenutno ima 17 natječaja kroz koje traži medicinske stručnjake za rad u Irskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj i Bliskom istoku.

Sretno u potrazi za poslom!


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.