Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tražite posao u Zagrebu i okolici? Evo što se nudi!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu i okolici.

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu i okolici.

KONID PROCES d.o.o. koji se bave strojnom obradom, laserskim rezanjem, vodenim rezanjem i slično traže CNC operater za glodanje i tokarenje (m/ž). Potrebno je minimalno poznavanje programiranja na CNC glodalici i tokarilici Siemens 828D, znanje čitanja nacrta (tolerancije, znakovi obrade i kote) te – samostalnost u tehnologiji: stezanje komada, odabir režima rada i alata. Nude plaću od 6 500 do 8 000kn, a zapošljavaju za stalno, na određeno ili honorarno. Ako si se pronašao u ovom oglasu, on je aktivan do 18. kolovoza.

KOLAČKO d.o.o. traže Vozača šlepera (m/ž) na području Hrvatske. Potrebno je imati vozačku dozvolu C+E kategorije te godinu dana iskustva. Nude plaću od 8 000 do 11 000 kuna, a na ovaj oglas koji je aktivan do 25. kolovoza možete se prijaviti preko linka za prijavu ili telefonski.

ZAGREBTRANS d.o.o. je poduzeće specijalizirano za prijevoze teških i vangabaritnih tereta kao i manipulacije istih dizalicama i hidrauličnom opremom, nude i kombinirani prijevoz tereta, a trenutno su u potrazi za Voditeljem radilišta (m/ž). U obzir dolaze kandidati građevinske, strojarske ili prometne struke, a potrebno je imati minimalno 3 godine iskustva. Pogodnosti pogledajte na oglasu i prijavite se najkasnije do 18. kolovoza.

Fragaria d.o.o. traži Tehničara na održavanju u tvornici za preradu povrća (m/ž). Potrebno je imati srednjoškolsko obrazovanje tehničkog ili elektrotehničkog smjera te tri godine radnog iskustva. Posao uključuje obavljanje tehničkih i elektrotehničkih radova na popravcima ili održavanju strojeva, opreme i objekta, pokrepokretanje, zaustavljanje i nadziranje funkcioniranja proizvodnih i rashladnih postrojenja, kotlovnice, naftne stanice i ostalih dijelova pogona, vođenje dokumentacije i slično. Ukoliko te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im možeš poslati do 18. kolovoza.

Žvak – Žvak d.o.o. objekt brze prehrane poznatiji pod nazivom “mek Per’s”, jedan je od prvih restorana u stilu American dinnera u Zagrebu koji uspješno posluje te je prisutan na tržištu od 2008. godine. Dugotrajni uspjeh i sve veća posjećenost prvenstveno su rezultat kvalitete proizvoda te uigranog tima ljudi koji rade pod “mek Per’sovom” prepoznatljivom krilaticom “Zajedno smo skupa”. Pridružite im se u ugodnom ambijentu kao izašlom iz “Briljantina” i postanite dio njihovog tima na poziciji Kuhinjski radnik (m/ž). Svoj CV im možeš poslati najkasnije do 24. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Pročitajte još:

Financije

Prema podacima servisa , u 2021. godini prosječna mjesečna neto plaća (s uključenim dodacima na plaću) u Hrvatskoj je iznosila 7.188 kuna, što je 7%...

Poduzeća

MOL je danas potpisao niz ugovora s Grupom Lotos SA i PKN Orlenom koji pokrivaju prodaju i kupnju nekoliko elemenata portfelja. MOL preuzima 417...

Ljudski resursi

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu...

Marketing i prodaja

U novije su vrijeme dodana još 3 elementa. Rezultat je 7P model marketing miksa.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.