Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Tvrtka iz Osijeka najbolje mjesto za rad istraživača u gospodarstvu na svijetu

U svoja tri suvremena laboratorija, Analitičkom DNA laboratoriju, Forenzičkom DNA laboratoriju i Laboratoriju za glikobiologiju, Genos pruža usluge pojedincima i ustanovama provedene uz pomoć najsuvremenije opreme u svjetskim razmjerima

U svoja tri suvremena laboratorija, Analitičkom DNA laboratoriju, Forenzičkom DNA laboratoriju i Laboratoriju za glikobiologiju, Genos pruža usluge pojedincima i ustanovama provedene uz pomoć najsuvremenije opreme u svjetskim razmjerima

Ni Genetech ni Procter&Gamble ali ni DuPonte, Monsanto, Wyatt ili Promega. Da, riječ je o svjetski poznatim kompanijama, međutim kada je riječ o najboljem mjestu za rad istraživača u gospodarstvu na svijetu to mjesto pripada – hrvatskoj tvrtki. To veliko priznanje je ugledni časopos The Scientist dodijelio tvrtki Genos, privatnom DNA laboratoriju sa sjedištem u Osijeku.

straživanje The Scientista, koje je provedeno već 11. godinu za redom, obuhvaća podatke prikupljene iz 240 biomedicinskih i biotehnoloških kompanija širom svijeta. U tom su istraživanju njihovi istraživači/zaposlenici ispunjavali upitnik o zadovoljstvu poslom, mogućnostima napredovanja i prijateljskoj poslovnoj klimi, a osobnom valorizacijom sudjelovali su u izboru za poslodavca godine u kategorijama gospodarstvo i akademija.

“The Scientist” prezentira Genos kao uspješnu, propulzivnu kompaniju mladih ljudi koji „grizu“, i koji su tek završili studij. Iako Genos zapošljava samo 25 ljudi, kompanija održava jake veze s akademskom zajednicom te omogućuje svojim istraživačima da sudjeluju u velikim globalnim projektima kao što je prva cijelogenomska asocijacijska studija humanog glikoma.

Tvrtka Genos d.o.o. prvi je privatni DNA laboratorij u široj regiji i jedna od vodećih znanstvenih institucija u Hrvatskoj. U svoja tri suvremena laboratorija, Analitičkom DNA laboratoriju, Forenzičkom DNA laboratoriju i Laboratoriju za glikobiologiju, Genos pruža usluge pojedincima i ustanovama provedene uz pomoć najsuvremenije opreme u svjetskim razmjerima. Ove usluge uključuju sve vrste analize DNA, stručno tumačenje rezultata, te svjedočenje ovlaštenih sudskih vještaka iz zemlje i inozemstva.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Perfekcionizam ne treba miješati sa zdravom željom da ono što radimo napravimo izvrsno.

Energetika

Hrvatska gospodarska komora ove godine priprema bitno opsežniji i kvalitetniji program koji će obilježiti predavanja nekih od najpoznatijih svjetskih stručnjaka u ovom području.

Lifestyle

Pametna Mađarska otvara dijalog sa svijetom, u nadi da ćemo zajedno riješiti globalne izazove.

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.