Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tvrtki Sobočan Zlatna plaketa u kategoriji srednjih tvrtki

Tvrtka Sobočan iz Murskog Središća, za uspješno poslovanje u 2019. godini, nagrađena je Zlatnom plaketom HGK Županijske komore Čakovec u kategoriji srednjih tvrtki.

Tvrtka Sobočan iz Murskog Središća, za uspješno poslovanje u 2019. godini, nagrađena je Zlatnom plaketom HGK Županijske komore Čakovec u kategoriji srednjih tvrtki.

Zlatna plaketa Hrvatske gospodarske komore dodjeljuje se trgovačkim društvima na temelju objektivnih ekonomskih pokazatelja kao što su likvidnost, profitabilnost, koeficijent vlastitog financiranja, udio izvoza u ukupnim prihodima i drugi. Također, ovim priznanjem vrednuje se i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava, njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju te doprinos razvoju županijskog, odnosno nacionalnog gospodarstva u cjelini.

„Iznimno nas veseli ovo priznanje i zahvaljujemo Hrvatskoj gospodarskoj komori koja je prepoznala i nagradila vrijedan rad i rezultate. Prošle, 2019. godine, ostvarili smo više od 120 milijuna kuna prihoda, od čega je 54% prihoda od izvoza na tržišta Njemačke, Austrije, Slovenije, Ukrajine te Afrike i Azije. Stabilni prihodi omogućuju nam kontinuirani rast i razvoj poslovanja te smo tako 2019. godine otvorili i novi logistički centar u Murskom Središću. Naši planovi za buduće razdoblje vezani su uz nastavak ulaganja u unaprjeđenje kvalitete i inovacije“, istaknuo je Franjo Sobočan, izvršni direktor tvrtke Sobočan.

Uz proizvodnju u Murskom Središću, Sobočan d.o.o. ima i vlastiti Dizajn studio u Zagrebu, u kojem multidisciplinarni tim kreira individualna dizajnerska rješenja prema potrebama klijenata te razvijaju vlastiti produkt dizajn. Sobočan d.o.o. za opremanje poslovnih i prodajnih interijera, partner je brojnih svjetskih, renomiranih brendova, značajan izvoznik te se nalazi u vrhu europskog tržišta proizvodnje namještaja i opreme višeg kvalitativnog razreda. Velika snaga tvrtke je što svojim klijentima osigurava sve iz istog izvora – od dizajna, razvoja ideje do realizacije te dostave i montaže opreme uređenja i namještaja. Zapošljava gotovo 200 djelatnika te se može pohvaliti s više od 8 tisuća realiziranih projekata u više od 20 država svijeta.

Preporučujemo

Lifestyle

Čitava znanstvena grana – kognitivna znanost proučava rad mozga i procese koji se odvijaju kao posljedica učenja. 

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Ekonomija

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja.

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.