Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

U čast ženama koje razbijaju stereotipe – LEAP Women Summit

Prvi po redu LEAP Women Summit održat će se 14. i 15. prosinca 2018. godine u modernom prostoru Algebra Lab-a u Zagrebu.

Prvi po redu LEAP Women Summit održat će se 14. i 15. prosinca 2018. godine u modernom prostoru Algebra Lab-a u Zagrebu. Summit okuplja zanimjive govornice iz cijeloga svijeta koje će kroz svoja iskustva pokazati kako se nositi sa digitalnim transformacijama i modernim zahtijevima poslovanja. Svoju ulaznicu možete kupiti na internetskoj stranici LEAP Women Summit-a.

Summit se sastoji od dva dijela. Prvog dana summit-a održati će se interaktivne radionice sa fokusom na inovacije i vodstvo. Drugi dan Summita će se fokusirati na iskustva naših govornica i panel čija je tema vođenje biznisa kao žena. Kroz cijelo trajanje Summita će se provlačiti pitanje “Kako uskladiti poslovni i privatni život?”. Uz to, Summit je odlična prilika da upoznate inspirativne, uspješne žene i povežete se sa ostalim sudionicama koje se žele usavršavati i privatno i poslovno.

Selma Prodanović mijenja percepciju žena u startup svijetu

Selma Prodanović je međunarodno priznata poduzetnica, investitorica i konzultantkinja koja je do sada radila sa preko 1000 startapa. Njena sposobnost da prepozna i poveže poslovne prilike ju je lansirala u status medijske zvijede u preko 40 zemalja svijeta. Uz sve to, Selma je majka dvoje milenijalaca koji joj predstavljaju najveći ponos u životu.

Kako dizajn mijenja svijet i način razmišljanja? Saznaj od Lindsy Szilvasi!

Ako vjerujete Lindsy Szilvasi najlakši put do inovacija i rasta poduzetništva je kroz primjenu metodologije poznate kao Design Thinking. Lindsey je međunarodno priznata stručnjakinja u razvoju poduzetništva i inovacija. Svoju karijeru je započela u Google-u, dok se danas više fokusira na rad sa mladima, korporacijama i državnim poduzećima u svrhu poticanja i razvoja poduzetništva.

Više informacija o LEAP Women Summit-u možete pronaći na službenoj internet stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Pročitajte još:

Edukacija

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja koje je okupilo uspješne žene iz svijeta poduzetništva, drugi po redu LEAP Women Summit  održat će se 30. studenog 2019....

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.