Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

U Cavtatu sredinom srpnja susret vodećih poslovnih ljudi iz regije

Međunarodni skup gospodarstvenika “Summit 100”, koji će se 14. i 15. srpnja održati u Cavtatu, okupit će vodeće gospodarstvenike regije koji će razgovarati o preprekama i mogućnostima jačanja konkurentnosti i gospodarske suradnje u jugoistočnoj Europi.

Međunarodni skup gospodarstvenika "Summit 100", koji će se 14. i 15. srpnja održati u Cavtatu, okupit će vodeće gospodarstvenike regije koji će razgovarati o preprekama i mogućnostima jačanja konkurentnosti i gospodarske suradnje u jugoistočnoj Europi.

O organizaciji tog skupa danas su na radnom sastanku razgovarali župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić.

 

Na ovom, kako je rečeno, najvažnijem gospodarskom događaju jugoistočne Europe, na radnim stolovima, grupiranim prema gospodarskim sektorima, razgovarat će se o preprekama i mogućnostima jačanja konkurentnosti i gospodarske suradnje u regiji.

 

Pregled ideja regionalne suradnje prezentirat će se na plenarnom panelu predsjednicima sedam država.

 

Cilj Samita 100 je biti trajna platforma i mjesto susreta najistaknutijih poduzetnika i gospodarstvenika regije, kao i najviših političkih dužnosnika kako bi zajedno otvorili perspektive jačanja konkurentnosti nacionalnih ekonomija zemalja, ali i konkurentskog potencijala čitave jugoistočne Europe, rečeno je, uz ostalom, tijekom današnjeg susreta.

 

Organizatori Samita 100 su Hrvatska udruga poslodavca (HUP), Srpska asocijacija menadžera (SAM), Atlas Fondacija i Združenje Manager Slovenije (ZMS).

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Iako je svijet napravio veliki napredak, nijedna zemlja nije postigla ravnopravnost spolova.

Izdvojeno

Na poslu stječemo prijatelje, družimo se, slavimo rođendane, okupljamo se.

Izdvojeno

Uspješni poduzetnici su strastveni, inovativni, zahtjevni i brižni. Pročitajte u čemu se krije tajna njihovih uspjeha.

Izdvojeno

Prošla je godina za mnoge poduzetnice i poduzetnike bila poprilično izazovna. Suočili smo se s poreznim i inim izmjenama koje su mnogim poduzetnicama otežale...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.