Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

U humanitarnoj utakmici Hrvatski Telekom e-Lige prikupljeno 20.000 kuna za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet

U sklopu druge sezone Hrvatski Telekom e-Lige i ove je godine održana humanitarna utakmica na kojoj su se sredstva prikupljala za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

U sklopu druge sezone Hrvatski Telekom e-Lige i ove je godine održana humanitarna utakmica na kojoj su se sredstva prikupljala za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Svoje snage ovoga su puta odmjerili bivši studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a danas uspješni poslovni ljudi, Bruno Kovačić iz kompanije Superbet i Ivan Runje iz Hrvatskog Telekoma sa sadašnjim studentima FER-a, Andrejom Lukićem i Lukom Zekanom.

Dvojac u sastavu Lukić – Zekan ovoga je puta imao spretnije ruke, brže prste i oštriju koncentraciju te pobijedio dvojac Kovačić – Runje s rezultatom šest naprema dva. Igrači su igrali mega popularnu igricu FIFA 21, koja je već godinama u samom vrhu popisa najvažnijih svjetskih online igara. U okršaju titana s FER-a zabijeno je osam golova te prikupljeno 20.000 kuna.

Humanitarna utakmica predstavlja svojevrsnu uvertiru u veliko finale HT e-Lige koje će se održati već sljedeće subote, 5. lipnja 2021. godine.

Projekt Hrvatski Telekom e-Liga nastao je u suradnji s tvrtkom Good Game Global, dok su partneri projekta, uz klubove, Paysafecard, PlayStation, Samsung Odyssey te SofaScore. U ovom jedinstvenom esport natjecanju ove godine sudjeluje čak devet klubova: Dinamo, Osijek, Rijeka, Gorica, Istra, Lokomotiva, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo. U sklopu projekta organizirano je i mnoštvo nagradnih natječaja u kojima se mogu osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i gamerski monitor Samsung Odyssey, Playstation 5 te Paysafecard vaučere u vrijednosti od 350 kuna.

Sve informacije o projektu Hrvatski Telekom e-Liga te posebne gaming ponude dostupne su na www.eliga.hr, a sve aktualnosti i zanimljivosti, uključujući i veliko finale, mogu se pratiti na Facebook stranici i Instagram profilu Hrvatski Telekom e-Lige.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.