Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

U potrazi ste za poslom?

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i redovno povećavanje plaće. Traži se odgovoran  kandidat koji je timski igrač i voli usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. U opis posla spada posluživanje hrane i priprema McDonald’s burgera.  Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se putem linka do 08.12.2023.

EKONOMSKA ŠKOLA ŠIBENIK zapošljava na poziciji Nastavnik predmeta – čovjek, zdravlje i okoliš (m/ž).  Poslodavac nudi rad na neodređeno, radno vrijeme od 3 sata tjedno i plaćeni prijevoz.  Knadidat treba imati fakultetsku razinu obrazovanja. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 02.12.2023.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava na poziciji Booking agent (m/ž). Mjesta rada su Zagreb i Kamp Šimuni, otok Pag. Poslodavac nudi smještaj i hranu osigurane u sezoni. Idealan kadnidat je vedra i marljiva osoba koja ima SSS, govori engelski, njemački i talijanski jezik.Prijavite se na linku do 29.02.2024.

HOTEL LERO zapošljava na poziciji Zamjenik voditelja domaćinstva-nadzornik (m/ž). Poslodavac omogućava rad na određeno i puno radno vrijeme. U opis posla ulazi pomaganje domaćici hotela u u organizaciji rada u odjelu domaćinstva. Traži se osoba sa završenom srednjom školom i godinom dana radnog iskustva. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijavu možete poslati na link do  21.12.2023.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun zapošljava na poziciji Direktor hotela (m/ž). Mjesto rada je Makarska rivijera. Nude se radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rad i i usavršavanje uz mnoge stručne edukacije. Traži se osoba koja ima  VŠS/VSS – ekonomskog ili hoteljerskog usmjerenja i tri godine radnog iskustva. U opis posla spada upravljanje i koordiniranje voditeljima odjela. Prijavite se na link do 13.12.2023.

PERFETTO j.d.o.o. zapošljava na poziciji Kuhar (m/ž). Mjesto rada je Osijek . Opis posla uključuje obradu i pripremu namirnica svih vrsta slanih jela za posluživanje u ROCHER caffeu.Poslodavac nudi puno radno vrijeme. Potrebno radno iskustvo je 6 mjeseci.Prijavite se na linku do 20.12.2023.

KIBORG D.O.O zapošljava na poziciji Knjigovođa (m/ž). Poslodavac nudi rad na određeno i puno radno vrijeme. Traži se osoba s dvije godine radnog iskustva i završenom četverogodišnjom školom. Mjesto rada je Prelog.  U opis posla spadaju unos ulaznih i izlaznih računa, knjiženje KPI. Prijavite se na link do 10.12.2023.

Arkada zapošljava na poziciji Diplomirani inženjer građevinarstva / Inženjer građevinarstva (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos. Traži se osoba sa znanjem engleskog jezika i 3 godine iskustva. Mjesto rada je Duga Resa. U opis posla ulazi vođenje gradilišta, izrada financijskog plana i vođenje evidencije djelatnika. Prijaviti se možete na link do 11.12.2023.

NOVA-GRADNJA GG zapošljava na poziciji Pomoćni zidar (m/ž). Nude se stimulativna primanja i puno radno vrijeme. U opisu posla su zidarski poslovi pri gradnji stambenih objekata i rad na terenima u Istri i Dalmaciji. Traži se osoba sa završenom osnovnom školom.Radno iskustvo nije važno. Mjesto rada je Gornje Makojišće. Prijaviti se možete putem linka do 20.12.2023.

KTC d.d. zapošljava na poziciji Grafički dizajner digitalnog marketinga (m/ž).Mjesto rada je Križevci. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme i sistematski pregled.Traži se osoba s radnim iksustvom od dvije godine.U opis posla ulazi rad u Adobe programima alatima za društvene mreže. Prijavite se na link do 05.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.