Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

U žiriju EACA EURO EFFIE 2015 troje marketinških stručnjaka iz Hrvatske

http://www.myphotowebsite.be/
http://www.myphotowebsite.be/

Dario Vrabec, direktor marketinga Leda, Darko Ivančević, direktor marketing Zagrebačke pivovare i Luka Duboković, direktor agencije BBDO Zagreb sudjelovat će u radu žirija prestižnog marketinškog natjecanja Euro Effie 2015 koje nagrađuje najučinkovitije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe.

Svo troje hrvatskih članova žirija ima veliko profesionalno znanje i iskustvo u marketinškim komunikacijama kao i relevantno iskustvo vezano uz Effie natjecanje. Na nedavno održanim Danima komunikacija Dario Vrabec je presjedao radom žirija natjecanja Effie Croatia 2015, a Zagrebačka pivovara i BBDO nagrađeni su zlatom za kampanju “Došli smo ostaviti trag”. Radu žirija Euro Effie natjecanja pridružit će u prvom krug glasanja te će svojim velikim iskustvom pomoći u odabiru finalista.

Prijave za Euro Effie 2015 otvorene su do 15. svibnja, a agencije se mogu prijaviti na www.euro-effie.com/html/register-form.asp. Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe. Iskustvo, znanje i stručnost glavni su atributi koje svaki član žirija donosi u ovo natjecanje. Žirijem Euro Effie 2015. predsjeda Josep Hernandez, stariji direktor komunikacija, planiranja i globalnih medija u Mondelez International. Cjelovit popis članova žirija dostupan je na www.euro-effie.com.

O EURO EFFIE-u:

Euro Effie organizira Europska udruga agencija za tržišno komuniciranje (EACA) u suradnji s Euronews, uz potporu pokrovitelja Bacardi-Martini, Europsko vijeće nakladnika, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Nielsen, creativebrief i Viva Xpress Logistics.

HURA:

Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unapređujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 28 članica i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu.

Fotografija preuzeta s: http://www.myphotowebsite.be/

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.