Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

U žiriju EACA EURO EFFIE 2015 troje marketinških stručnjaka iz Hrvatske

http://www.myphotowebsite.be/
http://www.myphotowebsite.be/

Dario Vrabec, direktor marketinga Leda, Darko Ivančević, direktor marketing Zagrebačke pivovare i Luka Duboković, direktor agencije BBDO Zagreb sudjelovat će u radu žirija prestižnog marketinškog natjecanja Euro Effie 2015 koje nagrađuje najučinkovitije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe.

Svo troje hrvatskih članova žirija ima veliko profesionalno znanje i iskustvo u marketinškim komunikacijama kao i relevantno iskustvo vezano uz Effie natjecanje. Na nedavno održanim Danima komunikacija Dario Vrabec je presjedao radom žirija natjecanja Effie Croatia 2015, a Zagrebačka pivovara i BBDO nagrađeni su zlatom za kampanju “Došli smo ostaviti trag”. Radu žirija Euro Effie natjecanja pridružit će u prvom krug glasanja te će svojim velikim iskustvom pomoći u odabiru finalista.

Prijave za Euro Effie 2015 otvorene su do 15. svibnja, a agencije se mogu prijaviti na www.euro-effie.com/html/register-form.asp. Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe. Iskustvo, znanje i stručnost glavni su atributi koje svaki član žirija donosi u ovo natjecanje. Žirijem Euro Effie 2015. predsjeda Josep Hernandez, stariji direktor komunikacija, planiranja i globalnih medija u Mondelez International. Cjelovit popis članova žirija dostupan je na www.euro-effie.com.

O EURO EFFIE-u:

Euro Effie organizira Europska udruga agencija za tržišno komuniciranje (EACA) u suradnji s Euronews, uz potporu pokrovitelja Bacardi-Martini, Europsko vijeće nakladnika, WARC, Adforum.com, Procter & Gamble, Nielsen, creativebrief i Viva Xpress Logistics.

HURA:

Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unapređujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 28 članica i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu.

Fotografija preuzeta s: http://www.myphotowebsite.be/

 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.