Učinkovito upravljanje i pravilna primjena zakona u praksi

Najavom nove zakonske regulative u upravljanju sredstvima proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika, BDO Akademija i Udruga gradova organiziraju stručni seminar ˝Učinkovito upravljanje i pravilna primjena zakona u praksi˝ gdje će kroz savjete iz prve ruke, polaznici biti upoznati s rokovima zastare, mogućnosti otpisa, metodologijom provođenja i mjerama ovršnog postupka. Pojam koji se vrlo često čuje u zadnje vrijeme, a pogotovo u kombinaciji s poslovnom inteligencijom, planiranjem i konsolidacijom – PERFORMANCE MANAGEMENT, zasigurno će pobuditi dodatnu pažnju, a govornici će pokušati objasniti zašto je upravo on karika koja nedostaje te što se krije iza njega.

Stručno savjetovanje će se održati 11. svibnja 2016., u 10 sati u Hotelu Dubrovnik, dvorana Ban Frankopan, Ljudevita Gaja 1, a za sve sudionike je besplatno.

Sudionici će imati prilike postaviti konkretne upite vezane uz najavu i novosti koje donosi nova zakonska regulativa te diskutirati o proračunu jedinica lokalne samouprave te o što kvalitetnijem upravljanju potraživanjima. Kroz izlaganja predstavnika Ministarstva financija i BDO Savjetovanja prisutni će iz prve ruke osoba uključenih u procese donošenja zakonske regulative, kao i provedbe nadzora proračunskih korisnika tako dobiti potrebna znanja za svakodnevno uspješno poslovanje.

 

 

Podijeli

Odgovori

Top