Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

BDO Akademija i Udruga gradova pozivaju na besplatan seminar

Otkrijte kako financirati projekt iz EU fondova

Prateći aktualne potrebe i zakonske propise te promjene u poslovnom okruženju, BDO Akademija i Udruga gradova pozivaju sve zainteresirane gradonačelnike, načelnike, financijske i računovodstvene stručnjake kao i sve one koji su izravno uključeni u provedbu zakonske i pod zakonske regulative, na stručno i praktično savjetovanje o fiskalnoj odgovornosti lokalnih jedinica i upravljanju sredstvima proračuna te proračunskih i izvanproračunskih korisnika.

Savjetovanje će se održati 6. travnja 2016.,u 10 sati u  Palace Hotel Zagreb, a za sve je sudionike besplatno.

Kroz izlaganja predstavnika Ministarstva financija i BDO Savjetovanja prisutni će iz prve ruke osoba uključenih u procese donošenja zakonske regulative, kao i provedbe nadzora proračunskih korisnika tako dobiti potrebna znanja za svakodnevno uspješno poslovanje.

Također moći će doznati kako prepoznati koje su aktivnosti ključne, kako se organizirati za provedbu i na koji održati “momentum” te pratiti ostvarenje zadanih ciljeva.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.