Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uljanik dostavio obvezujuću ponudu za privatizaciju 3. maja

Iz pulskog brodogradilišta pritom ne navode nikakve druge pojedinosti, a pojedinosti ponude zasada nije bilo moguće dobiti ni u toj tvrtki niti u Ministarstvu gospodarstva.

Iz pulskog brodogradilišta pritom ne navode nikakve druge pojedinosti, a pojedinosti ponude zasada nije bilo moguće dobiti ni u toj tvrtki niti u Ministarstvu gospodarstva.

Pulski Uljanik objavio je da je danas Ministarstvu gospodarstva dostavio obvezujuću ponudu za kupnju dionica Brodograđevne industrije 3. maj iz Rijeke.

“Uljanik je dana 8. veljače Ministarstvu gospodarstva dostavio obavezujuću ponudu za kupnju dionica BI 3. maj”, izvijestio je Uljanik putem Zagrebačke burze.

Iz Uljanika pritom ne navode nikakve druge pojedinosti, a pojedinosti ponude zasada nije bilo moguće dobiti ni u toj tvrtki niti u Ministarstvu gospodarstva.

Vlada je u lipnju prošle godine donijela odluku da će 3. maj biti privatiziran prodajom Uljaniku, a sredinom prosinca prošle godine prihvatila je Uljanikovo pismo namjere dok je krajem siječnja Europskoj komisiji upućen Uljanikov Program restrukturiranja 3. maja.

Prošli tjedan, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je kako očekuje da će privatizacija 3. maja biti dovršena u svibnju.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.