Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uljanik dostavio obvezujuću ponudu za privatizaciju 3. maja

Iz pulskog brodogradilišta pritom ne navode nikakve druge pojedinosti, a pojedinosti ponude zasada nije bilo moguće dobiti ni u toj tvrtki niti u Ministarstvu gospodarstva.

Iz pulskog brodogradilišta pritom ne navode nikakve druge pojedinosti, a pojedinosti ponude zasada nije bilo moguće dobiti ni u toj tvrtki niti u Ministarstvu gospodarstva.

Pulski Uljanik objavio je da je danas Ministarstvu gospodarstva dostavio obvezujuću ponudu za kupnju dionica Brodograđevne industrije 3. maj iz Rijeke.

“Uljanik je dana 8. veljače Ministarstvu gospodarstva dostavio obavezujuću ponudu za kupnju dionica BI 3. maj”, izvijestio je Uljanik putem Zagrebačke burze.

Iz Uljanika pritom ne navode nikakve druge pojedinosti, a pojedinosti ponude zasada nije bilo moguće dobiti ni u toj tvrtki niti u Ministarstvu gospodarstva.

Vlada je u lipnju prošle godine donijela odluku da će 3. maj biti privatiziran prodajom Uljaniku, a sredinom prosinca prošle godine prihvatila je Uljanikovo pismo namjere dok je krajem siječnja Europskoj komisiji upućen Uljanikov Program restrukturiranja 3. maja.

Prošli tjedan, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je kako očekuje da će privatizacija 3. maja biti dovršena u svibnju.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.