Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Uspješno provedeno drugo izdanje inicijative „od Tetra Pak ambalaže do recikliranih maramica“

Tetra Pak® je zaključio drugo izdanje edukativne inicijative „Od Tetra Pak ambalaže do recikliranih maramica“ održane u Zagrebu u razdoblju od 19. studenoga do 4. prosinca.

Tetra Pak® je zaključio drugo izdanje edukativne inicijative „Od Tetra Pak ambalaže do recikliranih maramica“ održane u Zagrebu u razdoblju od 19. studenoga do 4. prosinca. U sklopu kampanje, osmišljene u svrhu promicanja odvajanja i recikliranja višeslojne kartonske ambalaže za napitke te kako bi se ukazalo na to da svatko od nas može doprinijeti kružnom gospodarstva, potrošačima je u odabranim Super Konzum prodavaonicama podijeljeno više od 1800 Lucart EcoNatural paketa recikliranih maramica proizvedenih od recikliranog kartonskog dijela iskorištene Tetra Pak ambalaže.

Potrošači su na ovaj način imali priliku u praksi vidjeti „drugi život“ ambalaže. Naime, iskorištenoj ambalaži može se dati drugi život ako potrošači njome pravilno rukuju nakon što se proizvod konzumira, što upravo dokazuju ove maramice izrađene od kartonskog dijela višeslojne kartonske ambalaže. Inicijativi su se ponovno pridružili partneri tvrtke Tetra Pak: Vindija, Dukat, Konzum, Belje i Lucart.

„Želimo nastaviti naglašavati važnost pravilnog odvajanja i recikliranja višeslojne kartonske ambalaže. Stoga smo nakon uspješno provedenog pilot projekta na početku ove godine ponovno proveli edukativnu kampanju “Od Tetra Pak ambalaže do recikliranih maramica” u suradnji s našima partnerima. Nadamo se da će kampanja postati tradicionalna te donijeti promjenu, educirajući korisnike o važnosti pravnog odvajanja i recikliranja otpada,“ komentirao je Željko Samodol, voditelj tvrtke Tetra Pak u Hrvatskoj.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.