Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Uspostavite ravnotežu poslovnog i privatnog života određivanjem prioriteta

Jedan od važnijih problema je konstantna usporedba s okolinom i nastojanja da sav teret preuzimamo na sebe. „Ženi je veliki izazov potražiti pomoć jer na taj način pokazuje da ne može sama”, rekla je Tatjana Divjak, life&business coach.

Jedan od važnijih problema je konstantna usporedba s okolinom i nastojanja da sav teret preuzimamo na sebe. „Ženi je veliki izazov potražiti pomoć jer na taj način pokazuje da ne može sama", rekla je Tatjana Divjak, life&business coach.

Četvrti po redu Networking breakfast u organizaciji Women in Adria na temu „Život i posao – gdje je ravnoteža?, održan je 31.01.2013. u restoranu Bon Apetit. Predavanje o balansiranju privatnog i poslovnog života, održala je life&business coach Tatjana Divjak. Iako je do zadnjeg dana aktivno radila na pripremi događaja, CEO Women in Adria,  Ivana Matić, nije prisustvovala jer je ona svoju ravnotežu pronašla dan uoči eventa kada je rodila svoju treću djevojčicu.

Ne mogu svi baloni biti jednako napuhani

Da je moguće uspostaviti ravnotežu poslovnog i privatnog života, govorila je Tatjana pred 80-ak žena koje su se okupile kako bi poslušale njezino inspirativno predavanje. Odmah na početku, pohvalila je sve dame da su na dobrom putu za balansiranje čim su uspjele izdvojiti vrijeme za jutarnji networking. Koliko nastojimo u svemu biti jednako dobri,Tatjana je usporedila s balonima koje uvijek želimo napuhati do kraja, ali koliko god ih mi puhali, jedan će uvijek puknuti. Stoga je potrebno odrediti prioritete u životu i odlučiti što nam je važno te ćemo tek tada moći reći da smo uspostavili ravnotežu.

„Pronađite svoju sreću, pronaći ćete mir i uspostavit ćete balans“

Također je istaknula kako je jedan od važnijih problema konstantna usporedba s okolinom i nastojanja da sav teret preuzimamo na sebe. „Ženi je veliki izazov potražiti pomoć jer na taj način pokazuje da ne može sama“, nadodala je Tatjana i isto joj potvrdile žene klimanjem glavom.

Osmijeh na licu, vizitke u rukama

Sudionice su pažljivo slušale životne savjete Tatjane Divjak i zapisivale naputke kako promijeniti svoje navike i biti sretnije. Mnoge su u njezinim riječima našle inspiraciju da učine taj važan korak u životu i uspostave ravnotežu duha i tijela, a sve s ciljem da budu sretnije i pronađu svoj mir. Svoje predavanje, Tatjana je završila porukom „Ne zaboravite disati jer još nitko nije umro od disanja“, te izmamila osmijeh i uzdah žena koje su nastavile svoje druženje međusobno. Uz kavu, voće i pokoji kroasan, nastojale su maksimalno iskoristiti vrijeme za networking i razmijeniti dojmove i iskustva.

Women in Adria, kao brendu za poduzetnice, korporativne žene i sve one koje žele promijeniti karijeru, pošlo je još jednom za rukom informirati i povezati sudionice te da odu svojim poslovima i kućama s osmijehom na licu i novim poznanstvima. Upravo to zadovoljstvo dobivenim, prepoznala je i Privredna banka Zagreb d.d. koja je bila glavni sponzor ovog eventa.

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Klub Alpbach Hrvatska je raspisao natječaj za dodjelu stipendija za prestižni Europski Forum Alpbach.

Ljudski resursi

Cilj Projekta je promovirati značaj poduzetničkog ponašanja među mladim pravnicima/cama te ukazivati na specifične izazove s kojima se oni susreću u zrelim fazama razvoja...

Edukacija

Prijavite se na online konferenciju Međunarodne mreže žena koja će se održati 14. listopada 2020.

Ekonomija

Peter Baskerville, vlasnik 30 različitih kompanija od specijaliziranih prodavnica do fast foodova otkrio je nekoliko najvećih mitova o posjedovanju malih poduzeća, posebno u ranim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.