Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Uvedeni novi direktni letovi za London i Stockholm

Od 15. travnja do sredine listopada dva puta na tjedan u riječku Zračnu luku na Krku slijetat će zrakoplovi tvrtke “Ryanair” iz Londona i Stockholma, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinstvo u Rijeci. “Ryanirova” direktorica prodaje i marketinga Laura McCormack najavila je da će se na taj način povezivati zračna luka na Krku s londonskom zračnom lukom Stansted i stockholmskom Skavsta ponedjeljkom i petkom.

Od 15. travnja do sredine listopada dva puta na tjedan u riječku Zračnu luku na Krku slijetat će zrakoplovi tvrtke "Ryanair" iz Londona i Stockholma, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinstvo u Rijeci. "Ryanirova" direktorica prodaje i marketinga Laura McCormack najavila je da će se na taj način povezivati zračna luka na Krku s londonskom zračnom lukom Stansted i stockholmskom Skavsta ponedjeljkom i petkom.

Karte će se moći kupiti na web stranicama “Ryanaira” od 4. veljače, a tvrtka procjenjuje da će tako na šire riječko područje stizati 14.000 putnika na godinu.

“Očekuje se porast turističkog prometa”

Direktorica kvarnerske Turističke zajednice Gordana Medved ocijenila je da će dolazak “Ryanaira”, najpoznatije low-cost kompanije, znatno unaprijediti zračni promet na ovome području. Bitno će se promijeniti i imidž Kvarnera i cijele Primorsko-goranske županije kao turističkog odredišta, a očekuje se i porast turističkog prometa, kazala je Medved.

Ovom prigodom potpisan je i Sporazum o udruživanju sredstava radi financiranja promocije Kvarnera u idućih pet godina na portalu www.ryanair.com između Primorsko-goranske županije, grada Rijeke, kvarnerske i riječke turističke zajednice. Godišnja vrijednost oglašivanja je 250.000 eura, od čega će polovicu podmiriti Hrvatska turistička zajednica (HTZ), a ostatak grad, županija i dvije turističke zajednice.

30.000 novih gostiju za Kvarner

Gordana Medved je kazala da je kvarnerskoj turističkoj zajednici za 12 ponuđenih modela udruženih tržišnih aktivnosti za oglašivanje odobreno oko 16 milijuna kuna kroz 50-ak tvrtaka s media planovima i programima na 15 tržišta.

Najveći iskorak učinjen je u području zračnog prijevoza. Uspostavljena je suradnja, osim s “Ryanairom”, s još nekim tvrtkama. Tako će “Croatia Airlines” ponovno letjeti s Krka u London, “Skandjet” će otvoriti linije za Stockholm i Goeteborg, “Smartlynx Airlines” za Rigu, “UralAirlines” za Moskvu, a “S.C. Compania Nationala de Transporturi Aeriene” za Bukurešt.

Očekuje se da će novim linijama na Kvarner ove godine stići oko 30.000 gostiju.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.