Uvijek je vrijeme za učenje

Znanje je moć, a ta ista moć vam može pomoći da budete bolji i konkurentniji na tržištu. Baviti se edukacijom kako u osobne tako i u profesionalne svrhe Vam može pomoći da postanete kvalitetniji pravni ili računovodstveni zaposlenik ili direktor svoje vlastite tvrtke koji se bori sa svakodnevnim poslovnim izazovima.

Mnoge aktualne teme nalaze se na www.seminari.hr , a pregled najbitnijih donosimo u nastavku. Ponuda iz veljače bogata je zanimljivim temama iz područja računovodstva, financija i prava,  a uključili smo i jedan vrlo zanimljiv certifikat koji će zasigurno privući Vašu pozornost na samome početku.

Sustav zaštite potrošačavrlo je aktualna tema u EU, a s obzirom na to da smo svi mi potrošači svakodnevno dolazi do povrede naših prava iako mi toga nismo svjesni. Bili Vi potrošač ili prodavač, seminar  „Zakon o zaštiti potrošača – ZAKONSKI OKVIRI“ Vam može biti od koristi zato jer ćete pomoću njega usvojiti norme i standarde koje morate poštivati kao jedan poduzetnik prilikom  prodaje svojih usluga/proizvoda krajnjim korisnicima, kupcima. Dođite 01.02.2016. u Split i uvjerite se kako napraviti dobru poslovnu odluku u poslovanju i kako zadržati postojeće potrošače Vaših proizvoda/usluga.Darko Graf će pripremiti taj seminar za Vas i odgovoriti na sva Vaša postavljena pitanja.

Ideje su vrijedni resursi koje trebamo njegovati i razvijati, a projekt kojeg možemo iz njega napraviti može biti vrijedan element koji će biti društveno koristan nama i drugima. Sve o tome „Kako dobiti sredstva za vlastiti projekt iz EU fondova s naglaskom na UPRAVLJANJE PROJEKTIMA“možete saznati 04.02.2016. u Zagrebu i dobiti certifikat „Stručnjaka za EU fondove i upravljanje projektima“koji će Vam pomoći da napravite idealan projekt kojeg ćete sufinancirati sa sredstvima iz proračuna Europske Unije.

Posao i karijera su odvojena područja koja ne smijemo spajati. Posao ima svoju putanju koju je potrebno njegovati kako bismo se u konačnici usavršili u tome što radimo,  a takav način educiranja je zastupljen pretežito u većim tvrtkama. Na seminaru „Upravljanje karijerom“ moći ćete doznati koje su četiri faze razvoja karijere, kako upravljati s razvojem procesa karijere i na što treba posebno obratit pozornost. Seminar će se održati 08.02.2016. u Zagrebu, a pripremiti će ga predavač dr.sc. Neda Fleur Janovski.

Na seminaru „PDV – aktualno“saznati ćete sve najnovije informacije s područja PDV-a.PDV je vruća tema koja zadaje glavobolju kako računovodstvenim djelatnicima tako i poduzetnicima koji muku muče s raznim promjenama koje se svakodnevno mijenjaju u raznim zakonima. Biti u toku s novostima je jedan od najglavnijih sastojaka poslovanja, zar ne? Dođite na seminar 09.02.2016. u Zagreb i saznajte što možete učiniti za poboljšanje Vašeg poslovanja.

Ako ste dobri u Excelu i znate njegove osnove koje Vam pomažu u svakodnevnom poslovanju sigurno ste se zapitali ima li nešto više od samih osnova koje ste naučili, neki trikovi koji će Vam pomoći da budete još brži i bolji u poznatom računovodstvenom programu. Na seminaru „POSLOVNI EXCEL – napredne funkcije u malom prstu“ koji će se održati 17.02.2016. u Zagrebu naučiti će Vas kako da postanete pravi mali Excel genij.

Kao knjigovođa ili računovođa ćete se svakodnevno susresti s obračunom troškova putovanja u Vašem poslovanju. Što se u međuvremenu promijenilo ulaskom u EU, kako ispuniti JOPPD obrazac i na koje stvari morate pripaziti saznati ćete na seminaru „Putni nalozi, terenski dodatci i izaslanja djelatnika i rad u 2 ili više država“,18.02.2016. u Zagrebu. Poslije seminara znati ćete kako obračunati troškove dnevnica, isplate terenskih dodataka, naknade za uporabu vlastitih automobila i ostale putne troškove. Mag. oec. Mira Ognjan će se pobrinuti da Vam na što jednostavniji način objasni kako ćete riješiti sve Vaše računovodstvene zavrzlame.

Ako ste Vi pravni laik koji se svakodnevno bavi  s predmetnom tematikom vezanom uz „Prestanak ugovora o radu“tada mislimo da je ovaj seminar baš za Vas. Kako bismo i Vama olakšali poslovanje pozivamo Vas 22.02.2016. u Zagreb kako biste bili u toku sa svim novostima vezanima uz vrste otkaza (redovite i neredovite), otkazne rokove i ostala vezana pitanja uz temu seminara.

Možete Vi biti majstor za Excel, ali možda se želite usavršiti i u ostalim komponentama Microsoft Office paketa? 26.02.2016. u Zagrebu održavat će se seminar „Microsoft Office paket“ u kojem možete naučiti kako raditi u tri različita programa koja su vrlo bitna za poslovanje. Word, Excel i PowerPoint Vas čekaju. Ovaj seminar je spoj zanimljivih alata koji će Vam u svakom slučaju pomoći sagraditi važne temelje Vašeg poslovanja. Za Vaše što kvalitetnije znanje iz područja Microsoft Office paketa zadužen je mag.educ.inf/mag.akv. Ivan Reljić.

Ako ste se ikada pitali kako se stvari odvijaju na burzi, što su to dionice i kako se trguje vrijednosnim papirima„Burze i trgovanje vrijednosnim papirima“ je seminar koji će se održati 29.02.2016 i pružiti Vam pregršt informacija na tu temu. Ako ste poduzetnik, vlasnik poduzeća ili osoba koja pruzima rizik kako bi ostvarila dobit na ovakav način savjetujemo Vam da nas posjetite u Zagrebu na seminaru kako biste proširili svoje vidike i usvojili novo gradivo koje kasnije možete unovčiti trgovanjem na burzi.

VD-banner

 

 

Podijeli

Odgovori

Top