Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Valamar dobitnik nagrade TripAdvisor-a

Čak petnaest Valamarovih hotela i ljetovališta dobitnici su nagrade Travelers’ Choice, priznanja koje dodjeljuje najveći portal za putovanja u svijetu – TripAdvisor.

Čak petnaest Valamarovih hotela i ljetovališta dobitnici su nagrade Travelers’ Choice, priznanja koje dodjeljuje najveći portal za putovanja u svijetu – TripAdvisor. Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u 10% najboljih objekata na TripAdvisoru.

Na popisu nagrađenih objekata iz destinacije Poreč su Valamar Riviera Hotel & Residence 4*, Isabella Valamar Collection Island Resort 4*/5*, Valamar Collection Marea Suites 5*, Valamar Crystal Hotel 4*, Valamar Parentino Hotel 4*, zatim Girandella Valamar Collection Resort 4*/5*, Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* iz destinacije Rabac. Na popisu najboljih iz destinacije Rab nalaze se Valamar Carolina Hotel & Villas 4*, Valamar Collection Imperial Hotel 4*, Valamar Padova Hotel 4*, a iz destinacije Dubrovnik Valamar Argosy Hotel 4*, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*, Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5*. Valamar Meteor Hotel 4* iz destinacije Makarska također se našao na popisu najboljih kao i Valamar Obertauern Hotel 4* iz destinacije Obertauern u Austriji.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji u kojima može ugostiti više od 58.000 gostiju dnevno. Valamar je jedan od najvećih investitora u turizam u Hrvatskoj i regiji te je do sada uložio preko 6 milijardi kuna u rast i podizanje kvalitete turističkog portfelja.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.