Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Valamar Rivieri uručena Povelja za unaprjeđenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu za 2022. godinu

Valamaru je priznanje dodijeljeno u sklopu svečanog obilježavanja hrvatskog Dana kvalitete, održanog u utorak, 22. studenog, u prostoru Hrvatskog inženjerskog saveza.

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera dobitnica je Povelje za unaprjeđenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu koju dodjeljuje Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK). Valamaru je priznanje dodijeljeno u sklopu svečanog obilježavanja hrvatskog Dana kvalitete, održanog u utorak, 22. studenog, u prostoru Hrvatskog inženjerskog saveza.

Povelje HDK svake se godine tradicionalno dodjeljuju organizacijama kojima je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu, koje uvode nove proizvode i usluge na tržište te pokazuju pozitivne trendove rasta. Posebna pozornost pri razmatranju kandidata stavlja se na izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima, uvođenje novih tehnologija te na doprinos koje organizacije donose društvu održivim i odgovornim poslovanjem.

Predsjednik HDK Tihomir Babić, voditeljica korporativnih poslova Valamar Riviere Deana Stipanović, glavna ravnateljica Državnog zavoda za mjeriteljstvo Brankica Novosel

“U Valamar Rivieri kontinuirano ulažemo u podizanje kvalitete kako bismo zadovoljili potrebe naših gostiju, ali i adekvatno odgovorili na izazove modernog doba. Model upravljanja kvalitetom u Valamaru dizajniran je kako bi omogućio uspjeh čitave organizacije stavljanjem gosta na prvo mjesto i dosljednim isporučivanjem izvrsne usluge. Ukupna ocjena zadovoljstva gostiju na temelju skoro 175 tisuća anketa i komentara naših gostiju ove godine iznosi visokih 88 %. Unbelievable indeks, odnosno postotak gostiju koji je naše djelatnike ocijenio najvišom mogućom ocjenom „nevjerojatno“ ili „unbelievable“ u 2022. godini iznosi čak 76 %. Naš je cilj uvijek nadmašiti očekivanja gostiju, a ovi rezultati pokazuju kako smo u tome uspjeli”, izjavila je Tea Pestotnik Prebeg, direktorica sektora kvalitete u Valamar Rivieri.

HDK ovim poveljama želi nagraditi načela učinkovitog poslovanja, ali i potaknuti primjenu principa upravljanja kvalitetom u hrvatskom gospodarstvu i javnom sektoru radi postizanja napretka.

Smatramo da je izuzetno bitno isticati dobre prakse upravljanja kvalitetom organizacije jer se na taj način stvara i zadržava kvaliteta usluga i proizvoda. Ključno je promovirati organizacije i pojedince u Hrvatskoj koji prate međunarodne trendove i stvaraju vlastite inovacije. Isticanjem primjera dobrih praksi istovremeno pokazujemo i kako one u pravilu rezultiraju uspjehom”, tom prilikom rekao je predsjednik HDK Tihomir Babić.

Usluge Valamar Riviere zadovoljavaju i najviše međunarodne standarde kvalitete, a to dokazuju i brojni certifikati koje kompanija posjeduje: ISO certifikati sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom, sigurnosti hrane, zaštitom zdravlja i sigurnošću pri radu kao i certifikati održivosti Travelife za hotele, EU Ecolabel za kampove, i drugi.

Ove godine je Valamar predstavio novu strategiju održivosti i ESG ciljeve do 2025., u okviru kojih u iduće tri godine planira postati ugljično neutralna kompanija u prvom i drugom opsegu te uložiti 50 milijuna eura u daljnji razvoj destinacija i projekte održivosti.

Pročitajte još:

DOP

Valamar je europski lider na polju održivog turizma, a svojom novom kampanjom „Easy as one, two, tree“ poziva goste da smanje svoj ugljični otisak...

Poduzeća

Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera i ove se godine našla na listi TOP poslodavaca u Hrvatskoj

Turizam

Hotel Kesselspitze do sada je bio u vlasništvu obitelji Lürzer koja je prepoznata kao lider razvoja i inovacija u ponudi čitave Obertauern destinacije.

Lifestyle

Od 30. svibnja do 5. lipnja Makarska postaje središte zabave i sporta. Vrhunski izvođači, kazališne predstave, izložbe, Kids Day – program turnira WTA Makarska...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.