Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Veladrion – turistički kompleks od 100 milijuna kuna i 30 novih radnih mjesta

Kompleks, pod nazivom Veladrion, prostire se na 300 tisuća četvornih metara zaštićene površine. Od ukupnog iznosa investicije, u izgradnju smještajnih kapaciteta i infrastrukture uloženo je 80 milijuna kuna, a u nabavu plovila i leasing brodova preostalih 20 milijuna kuna

Kompleks, pod nazivom Veladrion, prostire se na 300 tisuća četvornih metara zaštićene površine. Od ukupnog iznosa investicije, u izgradnju smještajnih kapaciteta i infrastrukture uloženo je 80 milijuna kuna, a u nabavu plovila i leasing brodova preostalih 20 milijuna kuna

U uvali Žrnovnica, u blizini Senja, Grupa Zubak izgradila je poslovno-turistički kompleks, koji čine dva hotela i dvije vile s pripadajućim sportsko-rekreacijskim sadržajem i flotom brodova za najam, a ukupna investicija vrijedna je 100 milijuna kuna, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Kompleks, pod nazivom Veladrion, prostire se na 300 tisuća četvornih metara zaštićene površine, a u njemu je otvoreno 30 novih radnih mjesta. Od ukupnog iznosa investicije, u izgradnju smještajnih kapaciteta i infrastrukture uloženo je 80 milijuna kuna, a u nabavu plovila i leasing brodova preostalih 20 milijuna kuna.

Smještajni kapacitet u dva hotela i dvije vile čini ukupno 80 ležajeva, a od dodatnih sadržaja u ponudi su uz polivalentne dvorane, otvoreni i zatvoreni bazen s morskom vodom, wellness i fitness centar, sportski sadržaji, ugostiteljski objekti, noćni klub, šetnica, vlastita plaža te luka posebnih namjena, u kojoj je smještena Veladrionova flota za najam.

Veladrion u svojoj ponudi ima i nekoliko plovila, jahti, jedrilica i drveni brod za jednodnevne izlete i ribolov, a iz Grupe Zubak ističu da je moguće i zakupiti dio ili cijelo imanje sa svim objektima i sadržajima, na jedan ili više dana, sa ili bez osoblja. Također, po želji gosta Veladrion organizira i prijevoz, i to zrakoplovom, poslovnim limuzinama ili putničkim kombijima.

Iz Grupe Zubak naglašavaju i kako su u izgradnji i opremanju svih objekata korištene usluge i proizvodni kapaciteti domaćih tvrtki, a iz inozemstva je nabavljena samo ona oprema koja se ne proizvodi u Hrvatskoj.

Posebna pozornost, dodaju, posvećena je zaštiti čovjekova okoliša i obnovljivim izvorima energije te su ugrađeni suvremeni bio-pročistači za otpadne i fekalne vode. Izgrađena je i vlastita energana, zahvaljujući kojoj se, korištenjem energije sunca, proizvede 50 posto potreba za električnom energijom i 80 posto potreba za toplom vodom,navodi se između ostaloga u priopćenju.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Od 24. siječnja do 2. veljače održan je online sajam sezonskih poslova Sezonac.hr, najveći virtualni susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim sezonskim radnicima te...

Ljudski resursi

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Komentari

Korupcija je pošast koje nisu pošteđene članice Europske unije, ali ni njezine krovne institucije.

Turizam

Vukovar je posjetilo ukupno 16.565 gostiju, a ostvareno je 36.437 noćenja, dok je godinu ranije zabilježeno 11.519 dolazaka i 27.448 noćenja.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.