Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Viaduktu novi poslovi vrijedni 76,3 milijuna kuna

Tvrtka Viadukt izvjestila je danas putem Zagrebačke burze o dva nova posla ukupne vrijednosti 76,3 milijuna kuna (bez PDV-a).

Tvrtka Viadukt izvjestila je danas putem Zagrebačke burze o dva nova posla ukupne vrijednosti 76,3 milijuna kuna (bez PDV-a).

Kako se navodi u objavi, Viadukt je potpisao ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ceste Valentinovo-Krapina (Petrovsko), ukupne vrijednosti 29,78 milijuna kuna, bez PDV-a.

Investitor su Hrvatske ceste, ukupna dužina radova je 8,5 kilometara, a rok završetka je šest mjeseci od uvođenja u posao.

Iz Viadukta su također izvjestili da su u postupku javne nabave za izgradnju pomorsko putničkog terminama Vela Luka odbrani kao najpovoljniji ponuditelj, s vrijednošću radova u iznosu od 46,49 milijuna kuna (bez PDV-a).


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.