Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Vip od početka godine nudi uslugu nadzora radnog vremena

U skladu s izmjenama zakona o radu Vipnet korisnicima nudi uslugu nadzora radnog vremena zahvaljujući kojoj evidencije u obrascima i Excel tablicama za neke tvrtke zasigurno postaju prošlost.

U skladu s izmjenama zakona o radu Vipnet korisnicima nudi uslugu nadzora radnog vremena zahvaljujući kojoj evidencije u obrascima i Excel tablicama za neke tvrtke zasigurno postaju prošlost.

Vođenje evidencije o dolasku i odlasku s posla propisano je novim Pravilnikom koji je stupio na snagu u lipnju ove godine. Usluga koju je potvrdio RRiF (Računovodstvo i financije) bilježi dolazak i odlazak zaposlenika s posla preko instaliranog čitača kartica i web aplikacije. Korisnicima je omogućeno vođenje evidencije radnog vremena zaposlenika, brži i učinkovitiji rad, te čuvanje podataka šest godina, kako je propisano navedenim Pravilnikom. Svi podaci ostaju zabilježeni i uvijek dostupni u sustavu.

Sustav prijave

Jedna od funkcionalnosti web aplikacije jest predefiniranje vremena, početka i kraja smjene, dok se čitačem kartica prati prisutnost zaposlenika na radnom mjestu.

Vipnet će ovu uslugu uskoro ponuditi i na mobilnim uređajima preko kojih će se zaposlenici moći prijaviti u sustav prilikom dolaska na posao.

Novu Vip-ovu uslugu korisnici će moći besplatno isprobati od 3. siječnja i te je testirati do 31. siječnja. Od 1. veljače usluga će se nuditi za 91 kunu mjesečno, a svi oni koji je aktiviraju do 31. ožujka 2011. moći će ju koristiti šest mjeseci bez mjesečne naknade.

Izvor: Online-zagreb

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Velika većina građana (70%) koji su sudjelovali u istraživanju ima 'klasično' radno vrijeme - 5 dana u tjednu, odnosno 40 sati tjedno. 

Lifestyle

Istraživanje koje je provela američka profesorica strateškog upravljanja ljudskim resursima Rita Fontinha pokazala je da su poslodavci bili u pravu u vezi s negativnim...

Novosti

Hrvatska pošta produljit će radno vrijeme 41 poštanskog ureda u 12 gradova.

Novosti

S obzirom na to da cjelokupna Vipnetova infrastruktura za fiksni Internet ispunjava ciljeve Digitalne agende EU čije je obveze preuzela i Republika Hrvatska, Vipnet...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.