Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Više od 10 milijardi downloada s Android marketa

S Googleove je mobilne platforme dosad preuzeto više od 10 milijardi aplikacija, a nove su glazbene usluge tehnološkom divu donijele dodatne korisnike.

S Googleove je mobilne platforme dosad preuzeto više od 10 milijardi aplikacija, a nove su glazbene usluge tehnološkom divu donijele dodatne korisnike.

Google je objavio kako je s Android Marketa preuzeto više od 10 milijardi aplikacija što predstavlja značajan korak u ratu mobilne platforme s Appleom.

U usporedbi s prve dvije godine postojanja Androida, preuzimanje aplikacija doživjelo je dramatičan rast u 2011. Obzirom na najnoviji iskorak, Android je kako bi povećao prodaju odlučio neke od najpopularnijih aplikacija ponuditi po cijeni od deset centi,  javlja Wired.

Google je prošlog mjeseca pokrenuo novu glazbenu uslugu, a s novom će 4.0 verzijom na pomolu, doseći još uspješnije prodajne rezultate.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.