Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Visit Ogulin – od sada Ogulin na dlanu

Važno je napomenuti da se na ovaj način Ogulin među prvima uključuje u ovakvu vrstu aplikacije, što nas osobito veseli, svrstavajući se tako u skupinu niza atraktivnih destinacija kontinentalne Hrvatske.

U Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin predstavljena je mobilna aplikacija Visit Ogulin koja je razvijena u sklopu  aplikacije Vision One.

Projekt Vision Turizam je pokrenut u sklopu aplikacije Vision One i povezuju ponudu kontinentalne Hrvatske na jednom mjestu. Cilj je na jednom mjestu ponuditi krajnjem korisniku sve od sadržaja što bi mu moglo biti potrebno za vrijeme posjeta određenoj destinaciji. Zanimljivost aplikacije je u tome što povezuje sadržaj ovisno o interesima korisnika i na način na koji mu korisnik zada te tako osim sadržaja destinacije u kojoj se nalazi mu se prema preferencijama nudi i zanimljiv sadržaj unutar određene kilometraže. Aplikacija osim predstavljanja destinacija ih i sadržajno povezuje.

Daniel Vukelja, zamjenik gradonačelnika grada Ogulina i Sonja Drašković, direktorica TZ grada Ogulina

Ogulin je prepoznao važnost i značaj ovog projekta te se uključio. Cilj projekta je pružiti informaciju krajnjem korisniku – turistu, na brz, jednostavan i praktičan način, bilo da je riječ o destinaciji, ugostiteljskoj ponudi, smještaju, usluzi ili događaju. Svaki posjetitelj će moći Ogulin pretraživati na dlanu te sa svog mobilnog uređaja planirati što će raditi taj dan ili tijekom sljedećeg dana. U svakom trenutku će mu sve informacije biti dostupne. Važno je napomenuti kako je Ogulin osim funkcionalnosti koje nude i drugi gradovi prvi u Hrvatskoj koji je u svoju aplikaciju unio biciklističke staze te sadržaj na njima. U planu je uskoro i postavljanje planinarskih staza u suradnji s GSS Hrvatska. Radi se na dodatnim benefitima koje će aplikacija nuditi korisnicima, kao i interaktivni sadržaj, kako bi se turiste koji dođu u Ogulin aktiviralo i potaknulo na dodatnu uključenost u uporabu same aplikacije te učenje o samom gradu i povijesti grada, poput nagradnih kvizova i slično. U planu je i prijevod aplikacije na strane jezike.

“Ponosni smo što je naš grad među prvima razvio svoju aplikaciju kako bismo turistima u svakom trenutku pružili sve potrebne informacije na što jednostavniji način. Nadamo se da će aplikacija doista pomoći turistima upoznati naš grad te im plastično pokazati sve prirodne ljepote, ali i kulturne sadržaje koje nudimo,”  izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Ogulina, Sonja Drašković.

Važno je napomenuti da se na ovaj način Ogulin među prvima uključuje u ovakvu vrstu aplikacije, što nas osobito veseli, svrstavajući se tako u skupinu niza atraktivnih destinacija kontinentalne Hrvatske.

Više o benefitima aplikacije možete saznati ako je preuzmete potpuno besplatno preko Google Playa ili Apple Storea. Nakon što preuzmete mobilnu aplikaciju Vision One, otvorite ju na svom mobitelu te potražite Visit Ogulin.

 

 

Izvor fotografija: ogportal.com

Pročitajte još:

Ekonomija

Domaća IT tvrtka Q je u suradnji s njemačkim startupom Streamways razvila mobilnu i web aplikaciju koja će pomoći mladim generacijama i polaznicima njemačkih...

Novosti

Uz pregled stanja bodova, aktiviranje i korištenje eKupona, nova aplikacija omogućuje kupnju uz digitalnu karticu koja se prikazuje u obliku QR koda.

Novosti

Temeljem Odluke Turističkog vijeća od 28.12.2017., Turistička zajednica grada Ogulina raspisuje javni poziv za odabir umjetničkog direktora 13. Ogulinskog festivala bajke.

Ekonomija

Hangoo za cilj ima povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.