Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Vodeći dionici turističke ponude Šibensko-kninske županije ponovo kreću u zajedničku kampanju

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije okupila je vodeće dionike turističke ponude županije te potpisala sporazum o udruživanju za sezonu 2021. s ciljem promocije na emitivnim tržištima Europe.

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije okupila je vodeće dionike turističke ponude županije te potpisala sporazum o udruživanju za sezonu 2021. s ciljem promocije na emitivnim tržištima Europe.

Tako će već drugu godinu zaredom TZ grada Šibenika, TZ grada Vodica, NP Krka, NP Kornati, Tvrđava kulture Šibenik, JU Priroda Šibensko-kninske županije i TZ Šibensko-kninske županije sudjelovati u kampanji ‘Take a walk with us’/’Prošetajte s nama’.  Sporazum o udruživanju za sezonu 2021. potpisan je na Tvrđavi Barone nakon višemjesečnih priprema.

„Prošlogodišnja kampanja ostvarila je sjajne uspjehe, a mi nastavljamo dalje. Šibensko-kninska  županija ima veliki prirodni, kulturološki i gastronomski potencijal, a zajedničkim snagama to jesmo i možemo pokazati. Iznimno smo posvećeni razvoju turizma, a nastavak ove suradnje definitivno će nam olakšati prezentiranje županije u najboljem svjetlu ciljanoj publici“, rekla je Željana Šikić, direktorica Turističke zajednice Šibensko – kninske županije.

‘Take a walk with us’ nastavak je uspješne i nagrađene prošlogodišnje kampanje koja je osvojila  prestižnu European Excellence Award nagradu u kategoriji najbolje marketinške kampanje s područja jugoistočne Europe. U snažnoj su konkurenciji finalista bili i Eurobank Bugarska/BBDO, ING Rumunjska/Zenith, Telenor Bugarska/Intelday i Erste Bank Srbija. Kampanja je bila fokusirana na privatnost, netaknutu prirodu i sigurno okruženje, a realizacija kreativnog dijela sugerirala je personalizirani pogled posjetitelja prema odabranim lokacijama u destinaciji.

„Suradnja turističkih dionika županije iznimno je važna za nas i naše goste. Htio bih naglasiti da ovako pametno udruživanje za posljedicu ima jačanje turističke ponude, bilo kroz zajedničke kampanje, bilo kroz komunikaciju dionika koji razmjenom znanja i iskustva doprinose sveukupnom razvoju i konkurentnosti“, dodao je Goran Pauk, župan Šibensko-kninske županije.

Kako je najavljeno, početak kampanje planiran je za kraj svibnja. Odabrana emitivna tržišta su Njemačka, Austrija, Poljska, Češka i Slovenija.

Pročitajte još:

Izdvojeno

Kampanja „Take a walk with us" promovira prirodne i kulturne ljepote destinacije konceptom „šetnje“ u kojoj posjetitelj upoznaje sva njezina bogatstva kroz video i...

Komunikacija

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je milijun kuna vrijednu promotivnu kampanju poslovnog turizma koja za cilj ima pozicioniranje Hrvatske kao turističke destinacije pogodne za MICE...

Izdvojeno

Trendovi su tu da bi se mijenjali zar ne? Početkom ere Facebooka i Instagrama internet je doživio pravi BooM uploadanih fotografija. Isprva su se...

Lifestyle

Hrvatski brend odjeće od pletiva dobrih za okoliš i za kožu Brokula&Ž izravnije se okreće turistima u Hrvatskoj. Proizveli su majice s poznatim motivima...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.