Vrhunsko obrazovanje i networking mogu biti ključ uspjeha u karijeri

U današnjem poslovnom svijetu koji se neprestano i ubrzano razvija svaki uspješni poduzetnik mora biti upoznat s najnovijim informacijama i trendovima iz struke. Upravo je to značajno pridonijelo činjenici da je tvrtka Amodo Marijana Mumdzijeva, iako djeluje svega tri godine s uredima u Zagrebu, Beču i San Franciscu, uvrštena među dva posto najinovativnijih tvrtki iz područja osiguravajuće industrije prema izboru ugledne inicijative iz Silicijske doline.

Marijan Mumdziev, izvršni direktor tvrtke Amodo, alumni poslovne škole WU Executive Academy završio je Global Executive MBA program kao jedan od najboljih studenata u generaciji.

Nakon što je završio fakultet elektrotehnike, Mumdziev je istraživao MBA programe i odlučio se za poslovnu školu WU Executive Academy u Beču. “Otkako sam završio svoje obrazovanje na poslovnoj školi WU Executive Academy, započeo sam novi poslovni život. Naposljetku, počeo sam voditi vlastitu tvrtku gdje svakodnevno primjenjujem znanja stečena tijekom MBA obrazovanja”, rekao je Mumdziev. Istaknuo je i da su ga spoznaje o njegovim snagama i slabostima natjerala da preispita određene postupke u svojoj karijeri te da se odluči za novi put, u potpunosti usredotočen na cilj.

Marijan

Marijan  Mumdziev

Upravo je obrazovanje omogućilo Mumdzievu da bude prepoznat kao jedan od vodećih pružatelja tehnologije za osiguranje na svijetu. Činjenica da njegova tvrtka već ima urede diljem svijeta svjedoči globalnoj orijentiranosti poslovanja o kojem je mnogo doznao pohađajući Global Executive MBA program.

Global Executive MBA program poslovne škole WU Executive Academy pruža svojim studentima uvid u poslovanje i navike poslovnih lidera širom svijeta. Poslovna škola WU Executive Academy u sklopu bečkog sveučilišta Univeristy of Economics and Business i Sveučilišta u Minnesoti, kao dva najpriznatija svjetska poslovna sveučilišta, udružili su snage i stvorili elitni međunarodni Global Executive MBA program. Zbog ovog jedinstvenog i revolucionarnog partnerstva studenti imaju priliku dobiti dvije vrlo respektabilne i priznate kvalifikacije pohađajući samo jedan program.

BOAnet_LC_20131012_0713

U sklopu Global Executive MBA programa poslovne škole WU Executive Academy, studentima je tijekom studija omogućena mogućnost boravka na nekoliko međunarodnih lokacija: u St. Petersburgu (Rusija), Kini i Indiji, na Sveučilištu u Minnesoti a od ove godine u program su uvrštena i dva južnoamerička grada – Santiago (Čile) i Sao Paulo (Brazil). Svako od navedenih sjedišta pruža drugačiju perspektivu na međunarodno poslovanje izlažući studente novim korporativnim kulturama, stavovima i idejama. Također, student imaju priliku ostvariti svoj MBA stupanj u samo 15 mjeseci i 40 dana provedenih izvan ureda, čime im je omogućen napredak u karijeri te profesionalni razvoj unutar MBA programa. Vrlo je važno da studenti trenutno prenesu stečena znanja i vještine u svoje poslovanje.

Čak i po završetku svojeg obrazovanja studenti će nastaviti ostvarivati nove suradnje unutar međunarodne poslovne zajednice. Pomoću pristupa prestižnoj i ekskluzivnoj alumni mreži poslovne škole WU Executive Academy, diploma je samo početak.

“Preporuka MBA sprograma poslovne škole WU Executive Academy ne podrazumijeva samo preporuku škole, nego i cjelokupnog iskustva. Iskustvo koje sam stekao tijekom Executive MBA obrazovanja jedno mi je od najdragocjenijih u životu. Učite, putujete, zabavljate se i susrećete nevjerojatne ljude. Tek kada ostvarite završni stupanj postanete svjesni da je riječ o školskom programu. Vrijednost je, međutim, trajna. Neke od svojih najdražih prijatelja upoznao sam pohađajući Executive MBA program. Oni spadaju među vrlo sposobne individue s kojima se možete i proveseliti, konstantno učiti nove stvari te, ukoliko do želite, poslovati”, zaključuje Mumdziev.

Podijeli

Odgovori

Top