Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Uncategorized

Weekend Media Festival ove godine u Rovinju od 24. do 27. rujna

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend je činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj sudionika i vrhunskih predavača

Weekend ide dalje! I ove će godine od 24. do 27. rujna u Rovinju Weekend Media Festival okupiti vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom „I love Weekend“ festival će obilježiti ljubav, povezanost i prijateljstvo koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad.

“Jako smo uzbuđeni i drago nam je da ćemo i ove godine uživati u sjajnim predavanjima i vrhunskim partyjima kakve ima samo Weekend. Posebno smo usmjereni na brigu za sigurnost svih prisutnih. Pomno pratimo upute nadležnih tijela javnog zdravstva i pridržavamo se propisanih preporuka kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za sve posjetitelje”, istaknuo je direktor festivala Tomo Ricov.

Ovogodišnje izdanje najvećeg regionalnog medijskog festivala već će tradicionalno okupiti sve zainteresirane za medijsku industriju, a posebno je značajno što će Weekend biti jedan od prvih velikih festivala koji će se održati nakon popuštanja epidemioloških mjera izazvanih pandemijom koronavirusa.

“Svi najbolji partyji bili su u najluđim vremenima i zato smo sigurni da će ovo biti najbolji Weekend do sada. Uz to, pripremamo vrhunski program koji nećete htjeti propustiti”, objašnjava direktor programa festivala Nikola Vrdoljak.

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend je činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj sudionika i vrhunskih predavača. Zato budite i vi dio najvećeg medijskog festivala, pripremite se za najbolji party godine, i ponesite dobru volju i opuštenost – to je jedino što Weekend od vas traži.

 

Pročitajte još:

Novosti

Izuzev vrhunskih govornika i odličnih edukativnih sadržaja, Weekend Media Festival poznat je i po impresivnom zabavnom programu koji neće izostati ni ove godine.

Novosti

Najočekivaniji događaj godine održava se od 23. do 26. rujna uz slogan #živioživot, a organizatori su najavili bogat i zanimljiv program koji će začiniti...

Komunikacija

Weekend je poznat, uz vrhunske rasprave stručnjaka iz raznih područja, i po najboljim tulumima na nekoliko različitih lokacija, koji ni ove godine neće izostati.

Marketing i prodaja

Weekend Media Festival ove će se godine održati od 23. do 26. rujna u Rovinju, a 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala ponovno će oživjeti...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.