Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Weekend se ponovno vraća u Rovinj!

Weekend Media Festival ove će se godine održati od 23. do 26. rujna u Rovinju, a 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala ponovno će oživjeti prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom „I love Weekend“ slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Svi oni koji žele saznati novosti iz medijske industrije, podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse te prokomentirati nove i dolazeće trendove ove godine ponovno se vesele Weekend Media Festivalu!

Događaj koji privlači i ujedinjuje sve one koji su zainteresirani za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svijetu vraća se u velikom stilu. Weekend Media Festival ove će se godine održati od 23. do 26. rujna u Rovinju, a 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala ponovno će oživjeti prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom „I love Weekend“ slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Na tradicionalnom mjestu održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana te će, uz zanimljive panele i rasprave, biti zagarantirana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mjera koje će jamčiti sigurnost svim sudionicima i gostima.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.