Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Weekend se ponovno vraća u Rovinj!

Weekend Media Festival ove će se godine održati od 23. do 26. rujna u Rovinju, a 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala ponovno će oživjeti prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom „I love Weekend“ slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Svi oni koji žele saznati novosti iz medijske industrije, podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse te prokomentirati nove i dolazeće trendove ove godine ponovno se vesele Weekend Media Festivalu!

Događaj koji privlači i ujedinjuje sve one koji su zainteresirani za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svijetu vraća se u velikom stilu. Weekend Media Festival ove će se godine održati od 23. do 26. rujna u Rovinju, a 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala ponovno će oživjeti prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom „I love Weekend“ slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Na tradicionalnom mjestu održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana te će, uz zanimljive panele i rasprave, biti zagarantirana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mjera koje će jamčiti sigurnost svim sudionicima i gostima.

Pročitajte još:

Novosti

Izuzev vrhunskih govornika i odličnih edukativnih sadržaja, Weekend Media Festival poznat je i po impresivnom zabavnom programu koji neće izostati ni ove godine.

Novosti

Najočekivaniji događaj godine održava se od 23. do 26. rujna uz slogan #živioživot, a organizatori su najavili bogat i zanimljiv program koji će začiniti...

Komunikacija

Weekend je poznat, uz vrhunske rasprave stručnjaka iz raznih područja, i po najboljim tulumima na nekoliko različitih lokacija, koji ni ove godine neće izostati.

Lifestyle

Nakon 12 uspješnih godina, 13. izdanje Weekend Media Festivala, neće se održati zbog globalne pandemije virusa Covid 19.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.