Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Wizz Air naručuje 20 novih aviona

Ovim najavom, Airbus se obvezao Wizzu isporučiti ukupno 276 aviona do 2026. godine.

Wizz Air Holdings Plc, najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Europi, objavila je da je, u okviru dogovora Indigo Partners, potpisala memorandum o razumijevanju s kompanijom Airbus S.A.S. na osnovu kojega će iskoristiti važeću opciju za kupovinu 20 aviona tipa Airbus A321XLR. Avioni će biti isporučeni u roku od tri godine, počevši od 2023. godine.

Model A321XLR će imati 239 sjedišta, isto kao model A321neo, kako bi u potpunosti bio usklađen s postojećom flotom Wizz Aira. Model XLR također može se koristiti u postojećoj Wizz Airovoj mreži sa istom efikasnošću. U skladu s procedurom, zaključenje isporuke trebaju odobriti akcionari Wizz Air.

„A321XLR je najefikasniji avion tog tipa i predstavlja veliku šansu za Wizz Air da dodatno proširi svoju mrežu i poveže točke na WIZZ-ovoj mapi koje trenutno nedostaju, zahvaljujući kapacitetima ovog tipa aviona za duže letove. Danas imamo niz letova koji traju 5 do 6 sati na veliko zadovoljstvo naših putnika, dok će XLR dodatno unaprijediti izuzetnu vrijednost i uslugu koju nudimo letovima koji traju 7 do 8 sati.”izjavio je József Váradi, generalni direktor Wizz Aira. „Ekonomičnost modela Airbus A321XLR će ojačati našu konkurentsku prednost i potaknuti potražnju za putovanjima avionom u centralnoj i istočnoj Europi i šire, uz minimalan ekološki otisak. Porodica aviona A320neo donosi velike promjene koje usavršavaju niskotarifni model Wizz Aira i sigurno najniže troškove u Europi. ”

Ovim najavom, Airbus se obvezao Wizzu isporučiti ukupno 276 aviona do 2026. godine.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.