WIZZ RIDE čini putovanja jednostavnijim

Wizz Air, najzelenija europska avio-kompanija* s najvećom stopom rasta, pokreće WIZZ RIDE, novu platformu za rezervaciju taksija i privatnog prijevoza integriranu u svoju postojeću mobilnu aplikaciju, u partnerstvu s vodećim B2B servisom za iznajmljivanje automobila i rješenja u području mobilnosti, kompanijom CarTrawler. Platforma nudi korisnicima širok izbor opcija putovanja i planiranje puta čini efikasnijim zahvaljujući specijaliziranim rješenjima.

Korištenjem Using CarTrawler’s industry-first ground mobility software development kit, WIZZ RIDE svojim korisnicima omogućava da isplaniraju savršeno putovanje, bez obzira da je na zahtjev ili prethodno rezerviran. Povezivanjem opcija prijevoza WIZZ RIDE čini putovanja jednostavnijim jer nudi sve usluge za putnike na jednom mjestu, od trenutka kad izađu iz kuće do dolaska na željenu destinaciju.

„Uvijek se trudimo da putnicima nudimo putovanje bez stresa i zato uvodimo nove usluge koje podrazumijevaju odlično iskustvo u svim fazama putovanja. Proizvod WIZZ Ride osigurava korisne servise i za rezerviran i za prijevoz na zahtjev, što korisnicima štedi vrijeme i novac. Ova usluga koja je jednostavna za korištenje je uvedena u suradnju s kompanijom CarTrawler i dostupna je jednim klikom na mobilnu aplikaciju Wizz Aira. Ponosni smo što smo prva avio-kompanija na svijetu koja uvodi tako inovativnu uslugu koja se savršeno uklapa s našim ultraniskim cijenama karata i putovanje čini lakšim nego ikada ranije”, izjavio je George Michalopoulos, komercijalni direktor Wizz Aira.
„Izuzetno mi je drago što pokrećemo ovu prvu platformu za prijevoz na svijetu, WIZZ RIDE, koja će promijeniti iskustvo rezervacija za korisnike i uvesti potpuno novi način na koji avio-kompanije koriste dodatne usluge.

„Wizz je avio-kompanija koja je okrenuta vrijednosti i fokusirana na inovacije u putovanjima. Njegova strategija mobilnih rješenja se savršeno uklapa u našu jedinstvenu platformu za prijevoz i predstavlja važan znak povjerenja u teškim vremenima za sektor putovanja. WIZZ RIDE je fantastična vijest za putnike Wizz Aira koji žele sva rješenja za svoje potrebe na jednom mjestu i dodatno jača relevantnost brenda naših partnera.

CarTrawler ima jedinstven stručni uvid u ovaj sektor i u odličnoj je poziciji da potiče oporavak kroz inovacije kao što je naša SDK platforma. Ovaj naglasak na korisnicima će pomoći u obnovi sektora putovanja i ponuditi čvrste temelje na kojima svi možemo da se razvijamo i napredujemo”, izjavila je Aileen McCormack, komercijalna direktorica CarTrawlera.

Podijeli

Odgovori

Top