Xiaomi otvara prvi Xiaomi shop u ovom dijelu Europe

Ovih dana Xiaomi je najavio otvorenje Xiaomi shopa u Beču koje se očekuje tijekom svibnja, čime će i ovaj dio Europe dobiti svoj prvi originalan Xiaomi shop. Xiaomi je danas sve prisutniji i na hrvatskom tržištu, dok mobilni uređaji ovog sve zamjećenijeg svjetskog proizvođača, koji nudi uistinu najbolji omjer cijene i kvalitete, postaju još dostupnijima svim zaljubljenicima u suvremenu mobilnu tehnologiju.

Osnovan 2010. godine te vođen osobnim uvjerenjem osnivača i poduzetnika Lei Juna da tehnologija visoke kvalitete treba biti pristupačna svima, a što je u konačnici postalo i poslovna filozofija ovog kineskog vizionara u području mobilne tehnologije, Xiaomi je uz rekordan rast trenutno na 5. mjestu u domeni proizvođača pametnih telefona u svijetu.

Prepoznatljiv logo MI predstavlja skraćenicu termina „Mobile Internet“, ali se ista koristi i kao podsjetnik na nemoguću misiju – „Mission Impossible“, odnosno na mnogobrojne izazove koji su se na početku pokretanja ovog globalno prepoznatljivog i vodećeg proizvođača mobitela i potrošačke elektronike činili nemogućim. Uz široku lepezu mobitela suvremene tehnologije i prepoznatljivog te jedinstvenog dizajna, danas svjetski prepoznatljiv Xiaomi kontinuirano kreira i proizvodi visokokvalitetan hardver, softver, internet usluge kao i proizvode potrošačke elektronike (Mi TV, Mi narukvice i ostalu dodatnu opremu) uvažavajući kontinuirano povratne informacije svojih MI fanova.

Bijelić Co ovlašteni distributer

Kroz mrežu poslovnih partnera, a zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, koja je postala ovlašteni distributer ovog prestižnog brenda za Hrvatsku, Austriju, Sloveniju, Crnu Goru i Srbiju, na hrvatskom su tržištu dostupni sljedeći Xiaomi mobilni uređaji – Mi A1, Redmi Note 5A, Redmi 4X, Mi Mix2, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 5A, Mix 2, dok je u lipnju najavljen i dolazak dugo očekivanog modela Mi MIX 2S koji donosi sve najbolje od današnje tehnologije.

Nije pretrpio značajne promjene u dizajnu, ali zato je prvi Mi Mix s dvije stražnje kamere, i to s AI funkcionalnošću. Nema zloglasni zub, umjesto toga je gornji rub oko zaslona proširen tek toliko da u njega stane zvučnik, a selfie kamera je opet smještena ispod zaslona. Pokreće ga procesor Snapdragon 845, ima 6/8 GB RAM-a i 64/128/256 GB interne memorije, 6-inčni Full HD+ zaslon i 3400 mAh bateriju s podrškom za bežično punjenje. Takav punjač se prodaje odvojeno, ali cijena mu je pristojnih 99 juana (95 kn). Mi Mix 2s je prvi Xiaomi smartfon s podrškom za bežično punjenje, ali i prvi na svijetu koji ima tu mogućnost preko keramičkog kućišta.

Uz brojne druge vrhunske karakteristike, ovaj model pametnog telefona jedinstven je upravo zbog svoje 2S kamere koja u sebi objedinjuje najbolje od umjetne inteligencije te svojim korisnicima omogućuje posebno iskustvo snimanja fotografija i video zapisa,  kroz korištenje različitih kreativnih alata i efekata.

Podijeli

Odgovori

Top